steaua chiajna liga 1

Steaua pierde pentru prima oară în istorie cu Chiajna

Steaua a înregistrat o înfrângere neașteptată cu Concordia Chiajna. A fost primul meci din istorie pierdut de roș-albaștri în fața echipei ilfovene. Pariază aici pe Liga 1.

A fost al 12-lea meci între cele două echipe, iar Steaua adunase până la el 10 victorii și un egal. Totodată, vicecampionii au bifat a treia înfrângere din actualul sezon al Ligii 1.

Unicul gol al meciului de sâmbătă seara a fost marcat de Neluț Roșu, în prima parte a meciului, o lovitură de cap fatală pentru echipa lui Laurențiu Reghecampf. Niță a fost învins, iar Moke și Toșca nu s-au plasat bine, oferind un spațiu de care a profitat Roșu.

Steaua nu a reușit să își creeze nici o ocazie de gol, atacul fiind extrem de slab. „Militarii” au fost lipsiți în apărare de serviciile lui Gabi Tamaș, suspendat.

Dându-și seama că meciul se îndreaptă spre o înfrângere, Reghecampf a operat încă din prima repriză schimbări pe teren. Puțin după minutul 30, i-a introdus pe Bourceanu și Man în locul lui Popescu și Toșca.

Însă, Concordia a continuat să domine jocul și a fost la un pas de 2-0 în minutul 70. Cristescu a trecut pe lângă majorarea scorului tot cu o lovitură de cap.

Vicecampioana s-a trezit abia spre finalul partidei, când a putut trimite niște șuturi care se pot încadra cu indulgență la capitolul „faze de poartă”. De Amorin a trimis mingea peste buturi, iar Boldrin nu a putut prelua o minge trimisă bine în careu de Adi Popa.

Privind clasamentul, CSU Craiova o poate egala la puncte pe Steaua duminică, în Liga 1, dacă o va învinge pe Astra Giurgiu.

FOTO: Steaua Facebook

Leave a Reply