steaua cupa romaniei

Steaua, meci dificil la Mioveni

Steaua joacă diseară (ora 20:30) în Cupa României, în optimile  de finală, pe terenul celor de la Mioveni, o echipă incomodă din Liga 2.

Roș-albaștrii sunt favoritți în acest meci și au o cotă atractivă pe Betano, de 1.40. Betano.com a pregătit peste 120 de pariuri pentru meciul dintre Mioveni și Steaua.

Toate cotele meciului, la pariuri sportive din Cupa României sunt în această pagină.

Meciul se va juca într-o singură manșă eliminatorie. Dacă va fi egal la capătul celor 90 de minute se va merge în prelungiri și, posibil, la loviturile de departajare.

Mioveni se află pe locul al șaselea în Liga 2 și este o echipă puternică pe teren propriu, cu șapte victorii din nouă partide câștigate. Apărarea argeșenilor este una puternică, primind doar 3 goluri acasă. De asemenea, gruparea din Mioveni este cunoscută drept o echipă care nu marchează mult.

Dacă și atacul Stelei nu va străluci, așa cum a obișnuit, am putea vedea un meci cu sub 2,5 goluri, care are o cotă de 1,70 pe Betano.com. Calificarea Stelei a primit cota de 1,18.

Antrenorul „militarilor”, Laurențiu Reghecampf, ține minte că Steaua a fost învinsă de Mioveni într-un meci amical, cu 1-0. În Liga 1, cele două echipe s-au întâlnit în trecut de patru ori, iar Steaua a învins de fiecare dată.

Partida de la Mioveni se anunță una incomodă pentru Steaua, care a pierdut recent primul loc din Liga 1 și nu are voie să mai facă pași greșiți. Echipa se află sub presiune și după ce Ministerul Apărării Naționale a anunțat că va înființa o nouă echipă Steaua, care îi va face concurență grupării lui Gigi Becali.

Leave a Reply