duel virtual steaua dinamo

Steaua – Dinamo se joacă de acum în fiecare etapă!

Așteptarea a luat de astăzi sfârșit. Marele derby dintre Steaua și Dinamo din Liga 1 se joacă acum etapă de etapă.

Iubitorii pariurilor sportive nu trebuie să mai aștepte cu sufletul la gură meciurile directe dintre Steaua și Dinamo. Casa de pariuri online Betano.com oferă Marele Derby săptămânal!

Cum este posibil?

Betano.com a creat Duelul Etapei, un meci la distanță între marile rivale. Chiar dacă Steaua și Dinamo nu se întâlnesc direct, Betano.com le pune față în față într-o partidă paralelă, bazată pe rezultatele din etapa de campionat.

Unde pot găsi Duelul Etapei Steaua – Dinamo?

Pentru a putea paria mereu pe acest meci, ține minte acest link. Este al secțiunii de Liga 1 de pe site-ul Betano.com, acolo unde găsești mereu Duelul Etapei, aflat sub cotele etapei obișnuite.

Concret, cum funcționează?

Lucrurile sunt cât se poate mai simple. Privind etapa 22 din Liga 1, în care roș-albaștrii joacă împotriva Clujului, iar gruparea din Ștefan cel mare cu Viitorul,  duelul etapei Steaua – Dinamo se joacă.

Exemplul 1. Presupunând că în etapa 22 Steaua termină 1-1 cu Clujul, iar Dinamo pierde cu 2-1 contra echipei clui Hagi, duelul etapei Steaua – Dinamo se va încheia cu scorul de 1-1. Ambele echipe au câte un gol pe tabela de marcaj a duelului etapei, pentru că ambele au înscris câte o dată în partidele reale ale etapei (Steaua un gol cu Clujul și Dinamo un gol cu Viitorul).

Exemplul 2. Presupunând că în etapa 22 Steaua o învinge pe CFR Cluj cu 3-0, iar Dinamo câștigă cu 2-1 meciul contra Viitorului, atunci Duelul Etapei Steaua – Dinamo are scorul de 3-2. Steaua este considerată învingătoare contra lui Dinamo, iar cine a pariat pe victorie în Duelul Etapei are un pariu câștigător. De asemenea, cine a pariat că ambele echipe vor înscrie are de asemenea un pariu câștigător, pentru că Steaua a marcat trei goluri, iar Dinamo două în meciurile etapei. Cine a pariat că Duelul Etapei Steaua – Dinamo se termină 3-2 a câștigat pariul pentru scor corect.

Ce se poate paria pe Duelul Etapei?

Duelul Etapei  are, etapă de etapă, pe Betano.com, mai multe tipuri de pariuri.

Concret, pentru etapa 22, Steaua are cota 2,50 la victoria cu Dinamo din Duelul Etapei, „câinii” au 2,95 pentru o victorie, iar egalul 3,00.

De asemenea, se mai poate paria dacă ambele echipe vor înscrie (cota 1,75), dacă nu vor înscrie ambele (cota 2,00) sau dacă vor înscrie ambele în ambele reprize (cota 9,75).

Se mai poate paria pe scorul corect al duelului etapei, de la 1-0 la 0-2 și până la „alt scor” (cota de 4,50).

Toate cotele Duelului Etapei Steaua – Dinamo din etapa 22 a Ligii 1 se pot vedea aici.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *