barcelona atletico cupa spaniei

Atletico – Barcelona, semifinala Cupei Spaniei este pe Betano TV

Atletico Madrid și FC Barcelona joacă diseară, de la ora 22:00, manșa tur a semifinanelor Cupei Spaniei. Va fi primul trofeu pus în joc în acest sezon în fotbalul spaniol, iar această dublă manșă pare a fi de fapt finala competiției.

Partida poate fi urmărită cu streaming live pe Betano TV, la fel ca și semifinala de joi dintre Celta și Alaves (22:00).

Atletico și Barcelona sunt cele mai puternice echipe rămase în careul de ași al Copa del Rey și, cel mai probabil, echipa calificată mai departe va lua și trofeul. De altfel, Betano oferă prima șansă la câștigarea Cupei celor de la FC Barcelona, cu cota de 1,57, iar a doua șansă lui Atletico, cu cota de 4,00. Aceste pariuri antepost sunt disponibile aici.

Meciul Atletico – Barcelona este oferit cu cote Marjă 0% pe Betano, cele care asigură profitul maxim pentru pariori. Gazdele au cota de 3,23 pentru victorie și 2,65 pentru calificarea în finală, iar  catalanii 2,49 respectiv 1,45.

Atletico a arătat în acest sezon de Cupă un stil direct și îndrăzneț, iar jucătorii ofensivi au fructificat mai mereu ocaziile. Apărarea este una foarte solidă, fără a se neglija atacul, chiar dacă nu unul foarte avansat pe teren.

De cealaltă parte, Barcelona a jucat destul de slab în Cupa Spaniei, neputând să îi pună în valoare pe Messi sau Neymar, mai mereu izolați și incapabili să se conecteze cu echipa.

Duelul vedetelor

Cu ocazia acestui meci, pe teren vor fi față în față vedetele Griezmann (Atletico) și Messi (Barcelona).

Vedeta deținătoarei Cupei Spaniei are cifre net superioare în acest sezon de campionat: 15 goluri, 3,6 șuturi pe meci, câte un gol la fiecare 92 de minute, 4 pase de gol ;i 16 șanse mari de gol create.

Griezmann are doar 8 goluri, 1,9 șuturi pe meci, câte un gol la 202 de minute – cifre la jumătate față de Messi. Îi este comparabil doar la pasele de gol, tot 4. În ceea ce privește șansele mari de gol create,  Griezmann  are doar 5.

Leave a Reply