Weekendul de pariuri pe Betano (Steaua-Craiova, Roma-Inter)

În weekend, pe 1 și 2 octombrie, Betano  găzduiește  mai multe evenimente sportive foarte interesante pentru  pariuri sportive, cu o atenție deosebită pe Steaua – Craiova și Roma – Inter. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive din weekend, oferite de Betano.com.

Fotbal Liga 1: Steaua – Craiova (duminică 20:30)

Cel mai interesant meci din Liga 1 se joacă duminică, în etapa a 11-a, între Steaua și Craiova, de la ora 20:30.

Steaua vine după un egal cu Villarreal în Europa League și după două meciuri dificile în campionat, cel din etapa a 10-a câștigat cu 3-2 contra Voluntariului cu un gol în minutul 85 și cel din etapa a 9-a pierdut cu CFR Cluj – prima înfrângere a Stelei din acest sezon.

În cele zece partide de până acum din Liga 1, Steaua a marcat cel puțin un gol pe meci. Înainte de meciul cu Craiova, oficialii Stelei au declarat că singura echipă care poate bate Steaua este CFR Cluj, iar meciul cu Craiova nu ar trebui să pună probleme.

Craiova se află  însă într-o revenire de formă și se află pe locul 2 în campionat, în coasta Stelei. Nu a mai pierdut de cinci etape, adunând 3 victorii și două egaluri. Ultimele două etape au însemnat un egal cu CFR Cluj și o victorie cu FC Botoșani, contra a două echipe aflate în mare formă în Liga 1.

De la revenirea în Liga 1, Craiova nu a reușit niciodată să învingă Steaua. Echipa din București are trei victorii și un egal, iar în trei din aceste meciuri s-au marcat peste 2,5 goluri. Bucureștenii mai au o victorie în Cupa Ligii. Betano.com are o cotă de peste 1,30 pentru ca în acest meci să se înscrie peste 1,5 goluri.

Partida beneficiază de cote cu  Marjă 0% pe Betano.com – cote maxime, payout 100% pentru 1, X sau 2.

Echipe probabile:
Steaua: Nita – Tamas, Moke, Alin Tosca, Momcilovic – Bourceanu, Muniru – Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic (Tănase).
Indisponibili: Aganovic, Filip, Pintilii.
Craiova: Calancea- Briceag, Popov, Acka, Vătăjelu – Zlatinski – Ivan, Rocha, Băluță, Gustavo – Măzărache

roma inter serie a

Fotbal

Serie A: AS Roma – Inter Milano (duminică 21:45)

Derby-ul din Serie A se joacă duminică între AS Roma și Inter Milano. Partidele din Serie A, Primera Division, Ligue 1 și Bundesliga se pot urmări cu streaming live pe Betano.com.

În ultimii 14 ani și 28 de meciuri, Roma a câștigat acasă doar de cinci ori, iar în 4 din aceste victorii de pe Stadio Olimpico s-au marcat peste 2,5 goluri.

Partida dintre Roma și Inter aduce față în față două echipe echilibrate, prima aflată pe locul 5, iar a doua pe locul 4 în Serie A.

Meciul beneficiază de cote cu  Marjă 0% pe Betano.com, iar casa de pariuri vede Roma favorită cu o cotă de aproape 2.0, iar pe Inter cu șansa a doua la victorie și o cotă de peste 3.5. Toate cotele partidei sunt aici.

Echipe probabile:
AS Roma: Szczesny – Florenzi, Manolas, Fazio, Peres – De Rossi, Strootman – Salah, Nainggolan, Perotti – Dzeko
Inter Milano: Handanovic – Santon, Ranocchia, Miranda, Miangue – Kondogbia, Medel – Candreva, Banega, Perisic – Icardi

Leave a Reply