Start de sezon în Premier League cu Manchester City mare favorită la obținerea unui nou titlu

Manchester City, campioana ultimilor trei ani în Premier League, deschide noul sezon în deplasare cu Burnley, vineri, de la ora 22:00. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi selectate până la zece piețe diferite din meciul care deschide sezonul din Premier League.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Șapte selecții diferite cu Bet Builder – Un singur bilet!

La meciul dintre Burnley și Manchester City programat vineri seara (ora 22:00) în Premier League am selectat șapte piețe diferite de pariere pe un singur bilet, cu Bet Builder, și o cotă generoasă formată din două cifre.

Rezultat final – Manchester City (cota 1.32)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.62)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.75)
Rezultat prima repriză – Manchester City (cota 1.75)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.91)
Șuturi pe poartă Erling Haaland – Peste 2.5 (cota 1.85)
Burnley Șuturi pe poartă – Peste 2.5 (cota 2.15)

Sezonul precedent Manchester City a fost regina Angliei și a Europei, echipa pregătită de Pep Guardiola reușind o triplă istorică. Noul sezon n-a început prea bine pentru ”cetățeni”, Manchester City ratând trofeul în FA Community Shield (Supercupa Angliei) la loviturile de departajare cu Arsenal.

Burnely a promovat în Premier League la finalul sezonului precedent, fiind echipa cu cel mai bun atac din Championship.

Manchester City a primit gol în opt din ultimele zece meciuri disputate în deplasare.

Ultimele șase meciuri directe disputate în toate competițiile au fost câștigate de Manchester City fără gol primit.

Trei dintre aceste victorii la zero au fost obținute de ”cetățeni” pe terenul lui Burnley.

În amicalele din presezon cei de la Burnley au învins pe Benfica (2-0) și au remizat cu Betis (1-1).

Cota 45

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Burnley – Manchester City din prima etapă a noului sezon de Premier League am ajuns la o cotă cumulată de 45.00 pe șapte piețe diferite de pariere. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 2.250 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute în acest material au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având deplina libertate de a-și construi biletul, cu Bet Builder activat, după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Se intră în meciul Burnley – Manchester City din oferta de vineri, 11 august, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Mega Cote la Burnley – Manchester City

De asemenea, această partidă beneficiază și de Mega Cote. Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2), plasate înainte de începutul unei partide.

Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață, adică un câștig maxim pentru parior, fără profit pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipurile de pariuri victorie gazde sau oaspeți (1 sau 2), pentru pariurile cu o singură selecție sau selecții multiple. Mega Cotele nu sunt luate în considerare pentru oferta Betano Avantaj!