FCSB, Farul și Sepsi forțează prezența în playoff-ul Conference League

Cele trei reprezentante ale României rămase în cupele europene din acest sezon susțin, joi seara, noi examene în Conference League. FCSB, Farul și Sepsi au rămas în a treia competiție europeană pentru a ține steagul sus pentru fotbalul românesc și a obține calificarea în playoff, la un pas de grupe. Așa cum am văzut de multe ori în fotbal, primele meciuri dintr-o dublă manșă pot fi decisive în economia calificări, iar pe Betano se poate miza pe mai multe piețe de pariuri din partidele echipelor românești, pentru o singură cotă din același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Trei Bet Buildere, șase piețe diferite de pariere – O singură cotă, același bilet!

Din oferta de joi, 10 august, din preliminariile Conference League am ales cele trei meciuri ale echipelor din România, FCSB, Farul și Sepsi, și am ales câte două piețe de pariere la fiecare partidă în parte, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus în interiorul meciurilor. Întâmplarea face ca toate cele trei echipe din România să evolueze pe teren propriu în această primă manșă din turul 3 preliminar.

Sepsi – Aktobe (20:00)
Rezultat final – Sepsi (cota 1.75)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.75)

Sepsi este neînvinsă în cele șapte meciuri oficiale din actualul sezon competițional. Covăsnenii au primit un singur gol la chiar ultimul joc înaintea manșei tur cu Aktobe, în partida de campionat cu Oțelul. Echipa lui Liviu Ciobotariu a eliminat în turul anterior pe ȚSKA Sofia, cea mai titrată echipă din Bulgaria, cu 6-0 la general. Pe teren propriu cei de la Sepsi s-au impus cu un categoric 4-0. Aktobe vine dintr-un campionat aflat în plină desfășurare, iar în turul anterior din Conference League a eliminat pe Torpedo Kutaisi din Georgia, după 4-1 în deplasare și 1-2 pe teren propriu la retur. În urmă cu nouă ani Aktobe era eliminată de FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor după o dublă strânsă, 2-2 în Kazahstan și 2-1 pentru roș-albaștrii la București.

Farul – Flora Tallinn (20:30)
Rezultat final – Farul (cota 1.42)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.07)

Pentru Farul Constanța meciul cu cei de la Flora Tallinn din Estonia este până acum, cel puțin teoretic, cel mai ușor din actuala campanie europeană. Ambele echipe au marcat în ultimele cinci meciuri disputate de Farul în toate competițiile. Runda precedentă din Conference League echipa lui Gheorghe Hagi a revenit de fiecare dată și a câștigat cu Urartu după ce fusese condusă. Flora Tallinn este campioana Estoniei și a părăsit primul tur preliminar din Liga Campionilor fiind învinsă în dublă manșă de Rakow din Polonia, 3-0 pe teren propriu și 1-0 în deplasare. Flora Tallinn nu are alte meciuri oficiale în afara dublei cu Rakow.

FCSB – Nordsjaelland (21:30)
Rezultat final – FCSB (cota 2.80)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.72)

Pentru al doilea meci consecutiv FCSB va evolua pe terenul din Ghencea, așteptându-se un nou sold out. Moralul roș-albaștrilor este unul ridicat, după succesul din campionat cu rivala CFR Cluj. FCSB are parte de un start perfect de sezon, cu șase victorii în tot atâtea meciuri disputate, patru în competiția internă și două în Conference League. Echipa lui Elias Charalambous a trecut în turul anterior de ȚSKA 1948 Sofia, cu 1-0 în deplasare și 3-2 pe teren propriu, cu revenire de la 2-1 pentru echipa de la sud de Dunăre. Nordsjaelland a venit la București după trei meciuri câștigate consecutiv în campionatul Danemarcei. Ambele echipe au marcat în aceste trei meciuri ale echipei daneze. În trei din ultimele șase meciuri disputate de FCSB ambele echipe au înscris.

Cota de aproape 50

Astfel, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului la meciurile echipelor românești programate joi în preliminariile Conference League poți ajunge la o cotă cumulată de 48.65, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 2.432,70 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Mai multe meciuri de joi seara, din preliminariile Conference League, vor putea fi urmărite în direct pe site și în aplicația Betano.