Politehnica Iași – Universitatea Craiova, meciul zilei de sâmbătă în Liga 1. Peste 500 de combinații pe Betano, cu Bet Builder

Etapa a 5-a din Liga 1 programează, sâmbătă, 12 august, confruntarea Politehnica Iași – Universitatea Craiova, un meci care va începe la ora 21:30. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate până la zece pariuri diferite din meciul programat în Copou, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Toate pariurile tale preferate pe un singur bilet cu Bet Builder

La meciul Politehnica Iași – Universitatea Craiova de sâmbătă seara (ora 21:30) din Liga 1 am ales șase selecții diferite de pariere, cu Bet Builder, pentru o cotă extrem de atractivă. Acum, cu Bet Builder oferit de Betano, toate pariurile tale preferate se pot pune pe un singur meci.

Rezultat final – Universitatea Craiova (cota 2.00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.75)
Marcator – Andrei Ivan oricând (cota 2.90)
Total cartonașe – Peste 5.5 (cota 1.91)
Cornere – Sub 8.5 (cota 2.02)
Șuturi pe poartă – Sub 8.5 (cota 1.82)

Politehnica Iași, echipă nou-promovată în Liga 1, a obținut o singură victorie în primele patru etape, 3-1 în deplasare cu Farul.

Este doar al doilea meci pe teren propriu pentru Politehnica Iași în actualul sezon. La precedenta apariție în Copou echipa lui Leo Grozavu a pierdut cu Hermannstadt, scor 1-3.

Doar în două din cele patru meciuri disputate de ieșeni în actualul sezon ambele echipe au marcat.

Universitatea Craiova n-a pierdut nicio partidă din actualul sezon, înregistrând două victorii și tot atâtea remize.

Oltenii au scos patru puncte din cele două deplasări de până acum, după 2-0 cu Dinamo pe arena ”Arcul de Triumf” și 1-1 în Gruia cu CFR Cluj.

Formația din Bănie vine după primul succes din noul mandat al lui Laurențiu Reghecampf, 1-0 pe teren propriu cu Hermannstadt.

Meciuri directe

Universitatea Craiova a câștigat trei din ultimele patru confruntări cu Politehnica Iași în toate competițiile. Juveții s-au impus în ultimele două meciuri fără gol primit.

În ultimele șase meciuri directe disputate în Copou oltenii s-au impus de cinci ori, iar ieșenii au câștigat o dată.

Ambele echipe au marcat în patru din precedentele șase partide disputate cu Politehnica Iași în calitate de gazdă, arată statisticile Betano.

Cota 45

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Politehnica Iași – Universitatea Craiova din prima etapă a noului sezon de Premier League am ajuns la o cotă cumulată de 45.00 pe șapte piețe diferite de pariere. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 2.250 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute în acest material au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul, cu Bet Builder activat, după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Se intră în meciul Politehnica Iași – Universitatea Craiova din oferta de sâmbătă, 12 august, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Politehnica Iași – Universitatea Craiova

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Politehnica Iași – Universitatea Craiova, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Mega Cote și Cote Mărite la Oțelul – U Cluj (sâmbătă, ora 17:30)

La fel ca la meciul dintre Politehnica Iași – Universitatea Craiova, pe Betano poți profita de Cote Mărite și la partida Oțelul – U Cluj care este programată, sâmbătă, de la 17:30, etapa a 5-a în Liga 1.

De asemenea, această partidă beneficiază de Mega Cote. Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2), plasate înainte de începutul unei partide.

Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață, adică un câștig maxim pentru parior, fără profit pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.