Preliminariile EURO 2024 revin pe Betano la mijlocul săptămânii. Cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt pe același bilet

După etapele din martie și iunie, Preliminariile EURO 2024 revin în actualitate la finalul acestei săptămâni cu meciuri unul și unul, începând de joi seara. Partide precum Franța – Irlanda, Olanda – Grecia sau Serbia – Ungaria țin capul de afiș în această etapă a calificărilor la Campionatul European, iar pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile tale preferate din aceste meciuri și nu numai pot fi adăugate pe un singur bilet pentru o cotă cât mai atractivă.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de joi, 7 septembrie, am selectat trei dintre cele mai atractive partide din preliminariile EURO 2024 și la fiecare meci în parte am ales câte trei piețe diferite de pariere, pe același bilet, cu Bet Builder.

Franța – Irlanda (joi, 21:45)
Rezultat final – Franța (cota 1.21)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.57)

Franța a câștigat cinci din ultimele șase meciuri directe cu Irlanda. Ambele echipe au marcat în două din aceste șase confruntări. Partida tur, disputată în martie anul acesta, a fost câștigată de Franța, cu 1-0. Chiar dacă în precedentele dispute s-a marcat puțin, francezii sunt datori fanilor proprii. La ultima apariție pe teren propriu au câștigat la limită contra Greciei (1-0). Irlanda a pierdut în singura deplasare de până acum în grupa de calificare, 2-1 în Grecia și ocupă locul trei cu doar trei puncte. Franța are punctaj maxim din patru meciuri disputate.

Olanda – Grecia (joi, 21:45)
Rezultat final – Olanda (cota 1.47)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 2.00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.75)

Olanda a început campania de calificare cu o înfrângere aspră (4-0 cu Franța) și o victorie categorică pe teren propriu (3-0 cu Gibraltar). Pentru batavi a urmat faza finală din Liga Națiunilor, unde a încheiat pe locul patru, învinsă în prelungiri de Croația și apoi de Italia (3-2) în meciul pentru locul trei. Cu două victorii și o înfrângere la limită în deplasare cu Franța (1-0), echipa Greciei ocupă locul doi în Grupa B, în timp ce Olanda e pe patru cu o mare nevoie de puncte. Ultima oară când Olanda și Grecia s-au întâlnit, într-un amical disputat în 2016, elenii au obținut victoria (2-1).

Serbia – Ungaria (joi, 21:45)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)
Șansă dublă – X2 (cota 2.10)

Două echipe în formă care n-au pierdut în ultimele cinci meciuri disputate, adunând fiecare câte patru victorii și o remiză. Ultimele trei confruntări directe au avut sub 2.5 goluri și e de așteptat un nou meci foarte echilibrat cu puține reușite pe tabelă. O confruntare între primele două echipe din Grupa G, fiecare acumulând câte șapte puncte după primele trei etape.

Cota 55

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele trei meciuri programate joi, 7 septembrie, în preliminariile EURO 2024, poți ajunge la o cotă cumulată de 55.45, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.772,55 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci!