Sorin Cârțu a analizat pentru Betano atacanții Craiovei. VIDEO

Sorin Cârțu (64 de ani), fost mare atacant al Universității Craiova, în prezent președinte al clubului din Bănie, este protagonistul celui mai recent episod din serialul”Din vestiarul leilor”. Antrenor de care se leagă unele dintre cele mai importante performanțe ale clubului craiovean, Cârțu a caracterizat, rând pe rând, atacanții din lotul lui Corneliu Papură.

De-a lungul carierei de fotbalist, Cârțu s-a impus drept un număr nouă veritabil, a marcat sute de goluri și a rămas și până în prezent unul dintre vârfurile de referință ale fotbalului românesc. Acum, din postura de fost antrenor și actual conducător de club, “Sorinaccio” a făcut o descriere amplă a fotbaliștilor de la Universitatea Craiova care joacă pe postul de atacant.

Cea mai mare încredere o are în Koljic, vârful bosniac pe care-l consideră util, despre Mihăilă crede că ar trebui să facă pasul spre un campionat de top care să nu fie Premier League, Andrei Ivan a trecut printr-o transformare față de momentul în care Craiova îl vindea în Rusia, la Krasnodar, iar Luis Nițu este, în opinia lui Cârțu, surpriza plăcută a actualului sezon. Și tinerii Vasile Constantin și Ștefan Bairam sunt pe placul fostului atacant, în timp ce pariul de viitor se numește Octavian Popescu, jucător de doar 18 ani care l-a impresionat pe Cârțu prin calitățile sale tehnice.


Următorul meci în care atacanții Craiovei pot impresiona este chiar derby-ul cu FCSB, care se va juca duminică, de la ora 20:30, live pe Betano alături de sute de opțiuni la pariuri sportive online.

Leave a Reply