Dinamo – Steaua, ofertă exclusivă pe Betano

Proaspăt calificată în faza sferturilor de finală din Liga Campionilor la Handbal Masculin, Dinamo va da, joi, o nouă reprezentație. Una aparte, căci adversară îi va fi marea rivală Steaua, live pe Betano de la ora 18:25 alături de o ofertă exclusivă pe piața pariurilor sportive online din România.

Învingători într-o atmosferă incendiară în sala Dinamo contra portughezilor de la Sporting Lisabona weekendul trecut, “câinii roșii” revin pe plan intern, unde au pus ținta pe câștigarea unui nou titlu. Cu 15 victorii, un egal și două înfrângeri în primele 18 etape și două meciuri mai puțin jucate, trupa din Ștefan cel Mare se află pe locul al doilea, cu 46 de puncte, o lungime sub liderul Potaissa Turda. Cu o victorie în fața Stelei, echipă aflată pe locul șase, cu 35 de puncte, Dinamo revine în fololiul de lider al clasamentului în Liga Națională.

Dinamo – Steaua, ofertă aparte pe Betano

La fel ca în cazul tuturor meciurilor importante din sportul românesc și cel internațional, oferta Betano pentru derby-ul dintre Dinamo și Steaua cuprinde cote speciale pentru toate evenimentele importante din cadrul partidei. Pe lângă piețele clasice și sutele de opțiuni la pariuri sportive online, Dinamo – Steaua vine pe Betano cu linii individuale pentru fiecare jucător, patru dueluri între jucători, cote pentru golgheterul meciului, cartonașe galbene și eliminări și patru linii de eliminări în meci. Atmosfera se anunță aparte, cotele sunt pe măsură, cel mai bun să învingă!

Leave a Reply