Simeone vs Guardiola. Cine merge în semifinalele Ligii?

Atlético Madrid şi Manchester City vor juca miercuri, 13 aprilie 2022, de la ora 22:00, în returul din sferturile Ligii Campionilor, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Wanda Metropolitano” din Madrid şi va fi arbitrată de Daniel Siebert din Germania.

 

Betano: 5.26 pentru o victorie Atlético Madrid, 3.75 egal, 1.84 pentru un succes Manchester City

 

Club Atlético de Madrid

Atlético Madrid s-a apărat în meciul tur disputat pe “Etihad” cu Manchester City, unde a jucat la 0-0, însă a pierdut până la urmă cu 1-0. Campioana Spaniei a fost dominată timp de 90 minute, însă antrenorul Diego Simeone a evitat o înfrângere la scor iar acum în retur, cu peste 60.000 de suporteri pe “Wanda Metropolitano”, va încerca să înscrie şi să anuleze rezultatul din tur. “Indios” vin după un eşec în La Liga, 0-1 în deplasare cu RCD Mallorca şi sunt în pericol să rateze callificarea în Liga Campionilor din sezonul viitor, pentru că sunt clasaţi pe locul 4 cu 57 puncte, la 1 punct de Real Betis Sevilla şi la 3 puncte de Real Sociedad. “Los Colchoneros” s-au calificat cu mari emoţii dintr-o grupă cu FC Liverpool, FC Porto şi AC Milan iar în optimile de finală a trecut de Manchester United, 1-1 acasă şi 1-0 în deplasare. Gazdele nu pot conta pe Héctor Herrera şi José Giménez, care sunt accidentaţi, însă va reveni după o suspendare Yannick Carrasco. La casa de pariuri Betano, Atlético Madrid are cota 6.80 că se va califica în semifinale şi cota 40.00 că va câştiga trofeul. În urmă cu un an, Atlético Madrid a fost eliminată în optimi de Chelsea (0-1 acasă şi 0-2 în deplasare).

 

Manchester City Football Club

Manchester City a jucat duminică acasă cu FC Liverpool, însă deşi a condus cu 1-0 şi 2-1, a fost de fiecare dată egalată. Cu 7 etape înainte de finalul sezonului, echipa antrenată de Pep Guardiola este în continuare pe primul loc în clasamentul din Premier League, cu 74 puncte, fiind urmată de FC Liverpool, care are 73 puncte. “The Sky Blues” şi-ar fi dorit să câştige, pentru a rezolva problema titlului, însă scorul final a fost 2-2. Acum va urma returul cu Atlético Madrid, echipă care în tur a pierdut cu 1-0 pe “Etihad”, golul fiind înscris de Kevin De Bruyne, în minutul 70. “The Citizens” au terminat pe primul loc într-o grupă cu Paris Saint-Germain, RB Leipzig şi Club Brugge KV iar în optimi după ce a câştigat în tur cu 5-0 în deplasare cu Sporting Lisabona, nu au mai fost concentraţi în retur, scorul fiind de 0-0. Englezii îi au accidentaţi pe Cole Palmer şi Rúben Dias şi suspendat pe Gabriel Jesus, care a ajuns la 3 cartonaşe galbene. La casa de pariuri Betano, Manchester City are cota 1.11 că se va califica în semifinale şi cota 2.50 că va câştiga trofeul. În urmă cu un an, Manchester City a ajuns în finală, unde a fost învinsă cu 1-0 de Chelsea Londra.

 

Atlético Madrid – Manchester City echipele probabile

Atlético Madrid: Oblak – Vrsaljko, Savić, Felipe, Reinildo, Carrasco – Llorente, Herrera, Koke – Correa, João Félix

Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Laporte, João Cancelo – De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva – Mahrez, Foden, Grealish