Se apropie FCSB de lider?

FCSB şi FC Voluntari vor juca luni, 11 aprilie 2022, de la ora 21:00, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe Arena Naţională din București şi va fi arbitrată de Sebastian Colţescu.

 

FCSB

FCSB a pierdut cu scorul de 2-0 (Andrei Ivan 45+1 penalty, Ovidiu Bic 74) meciul din etapa a 3-a a fazei play-off a Ligii 1 jucat pe Arena Naţională din Bucureşti cu U Craiova iar CFR Cluj a câştigat acasă cu 2-0 în faţa lui FC Argeș. “Alb-vişinii” au 45 de puncte după 3 etape disputate iar “roş-albaştrii” 37 de puncte. Salvarea FCSB-ului a fost Ante Roguljić, care a marcat la ultima fază golul victoriei în meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 3-2. Dacă  echipa antrenată de Anton Petrea va câştiga în această seară cu FC Voluntari, va face 40 de puncte şi va depinde doar de ea ca să câştige titlul. În ultima etapă din play-off FCSB va juca în Gruia cu liderul Ligii 1 şi în cazul unnui succes, ar face 43 de puncte şi s-ar apropia la 2 puncte de “feroviari”. “Fecesebiştii” îi au accidentaţi pe fundaşul dreapta Florin Achim şi pe fundaşul stânga Ionuţ Panțâru. Pe Betano, roș-albaștrii au cotă 8.75 că vor câştiga titlul, în timp ce formaţia antrenată de Dan Petrescu are cotă 1.05.

 

Fotbal Club Voluntari

FC Voluntari a câştigat cu multă şansă meciul disputat pe teren propriu cu Farul Constanţa, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 89 de portughezul Ricardinho. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a câştigat 3 puncte, însă l-a pierdut pe Constantin Budescu, care a suferit o ruptură de tendon la piciorul stâng. Cu o etapă în urmă ilfovenii au învins-o, tot acasă, cu 3-1 pe Universitatea Craiova. Ei sunt pe locul 4 în clasament, cu 30 de puncte şi nu prea mai au niciun obiectiv în acest sezon. A fost şi este cel mai bun an de când au promovat în Liga 1, pentru că s-au calificat în premieră în play-off, unde nu fac figuraţie ca FC Argeș Pitești, reuşind să câştige 6 puncte. În sezonul regular au fost rezultatele FC Voluntari – FCSB 0-0 şi FCSB – FC Voluntari 1-0 (Octavian Popescu 90+4). Gruparea din Voluntari a jucat de 7 ori la București cu FCSB, a avut o victorie, un egal şi 5 înfrângeri, însă cu excepţia ultimului joc, a marcat de fiecare dată cel puţin un gol.

FCSB – FC Voluntari echipele probabile

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Paulo Vinícius, G. Miron, Radunović – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu

FC Voluntari: M. Popa – D. Ciobotariu, Tamaș, Armaș – I. Gheorghe, Rață, Droppa, Hélder