nou sezon fotbal european

Sezonul european s-a încheiat, trăiască noul sezon!

Sezonul european s-a încheiat cu finala de gală din Liga Campionilor, însă ne despart doar două săptămâni până la începutul noului sezon de Champions League și Europa League.

FCSB, Viitorul, Dinamo, CSU Craiova și Astra au obținut licența europeană pentru 2017/2018. FC Voluntari așteaptă să vadă dacă va lua locul Astrei, în cazul în care i se va aproba cererea de licențiere depusă târziu.

Craiova, Dinamo și Astra încep în iulie

Echipele din România vor începe emoțiile în cupele europene odată cu preliminariile Europa League, acolo unde CSU Craiova va intra din turul 2 preliminar, care va avea loc la mijlocul lunii iulie. Dinamo București și Astra Giurgiu vor debuta în Europa League în turul 3 preliminar, la finalul lunii iulie.

În cazul în care FC Voluntari va obține licența europeană, va lua locul Astrei în turul 3 preliminar.

Program FCSB și Viitorul în preliminariile Champions League

Steaua și Viitorul vor intra în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor și își vor afla adversarele pe 14 iulie. Apoi vor juca prima manșă pe 25 sau 2016 iulie, iar manșa a doua pe 1 sau 2 august. Dacă vor accede în playoff, tragerea la sorți va avea loc pe 4 august, iar meciurile pe 15-16 august (tur) și 22-23 august (retur).

Leave a Reply