Serie A și Primera Division pot fi urmărite cu streaming live pe Betano!

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Paulo Dybala sau Antoine Griezmann sunt doar câțiva dintre fotbaliștii momentului ce pot fi urmăriți cu streaming live pe Betano!

Italia își propune să redevină țara care domină fotbalul european. A făcut-o în deceniul trecut, iar în vară a dat semnalul clar că are acest obiectiv. Nu doar prin Juventus, care l-a adus pe Cristiano Ronaldo, ci și prin transferurile realizate de celelalte cluburi mari. Toate au adus jucători pe sume mari, de 8 cifre, și au ținut mult mai tare decât în trecut să își păstreze vedetele. Serie A îi va avea, în sezonul 2018/19, pe Cristiano Ronaldo, Dybala, Icardi, Milinkovic-Savic, Insigne, Higuain, Donnarumma sau Pastore. O listă impresionantă de vedete ce au demonstrat, în dese rânduri, că pot trage echipe în goana după trofee.

Pe Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, poți urmări toate partidele din Serie A cu streaming live! Fiecare meci are peste 200 de tipuri de pariuri iar pentru înreg sezonul ai zeci de pariuri speciale! Vezi aici oferta completă a Betano pentru Serie A!

În Spania a mers trofeul Ligii Campionilor în ultimii 5 ani, iar cel al Ligii Europa în 4 din ultimii 5. Hegemonia iberică a avut în prim-plan duelul dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, care acum poate deveni un duel între două campionate. Plecarea lui Ronaldo este o lovitură pentru Primera Division, cum poate fi considerată și cea a lui Zinedine Zidane. Chiar și fără ei, rămâne un campionat extrem de atractiv și spectaculos, plin de vedete. Messi, Suarez, Coutinho, Bale, Modric, Isco, Griezmann, Diego Costa și Godin vor fi, și în acest an, protagoniștii luptei pentru titlu.

La toate meciurile din Primera Division, Betano oferă serviciul de streaming live! Numărul opțiunilor de pariere la fiecare joc depășește 200, pe lângă ele fiind pariuri speciale pe etape, clasamentul final, golgheteri și multe altele. Pariază pe Primera Division pe Betano!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *