Sărbătoarea fotbalului: e plin de derby-uri la Betano!

Începem în forță sâmbătă, când avem foarte multe derby-uri europene, și încheiem duminică, pe teren românesc, în duelul orgoliilor dintre Universitatea Craiova și Dinamo București.

 

1. Everton – Liverpool

Înaintea derby-ului Merseyside, Everton este liderul surprinzător al clasamentului din Anglia, dupa ce a strâns 12 puncte din tot atâtea posibile. Tot 12 sunt și golurile marcate, având până în acest moment cel mai bun atac din campionat, la egalitate cu Leicester.

Chiar dacă nu se deplasează în afara orașului, oaspeții de la Liverpool vor încerca pe Goodison Park să-și repare imaginea lăsată după înfrângerea neașteptată din ultimul meci de campionat, acel neverosimil 7-2 de pe Villa Park. Fanii Cormoranilor vor neapărat să-și mențină „drepturile” în fața vecinilor din oraș.

Managerii echipelor, Carlo Ancelotti și Jürgen Klopp, se află acum la al treilea duel direct, primul fiind adjudecat de neamț, iar ultimul încheiat cu scor alb.

Cote Betano 1×2: 4.20 – 4.36 – 1.87

 

2. Celtic – Rangers

Old Firm revine mult mai intens față de ultimii ani, Rangers fiind lider înaintea duelului și, parcă, mai pregatită ca oricând să întrerupă șirul de titluri consecutive obținute de către cei de la Celtic, ajuns acum la 9! Ultima confruntare directă dintre cele două echipe a fost câștigată de către Rangers. Celelate două întâlniri din sezonul trecut, unul în cupă, iar celălalt în campionat, au fost victorii trecute în contul celor de la Celtic.

Internaționalul român Ianis Hagi, este unul dintre cei mai buni pasatori din campionat și se așteaptă de la el să-și aducă aportul la o eventuala victorie a echipei sale, care este văzută ca favorită pe Celtic Park.

Cote Betano 1×2: 2.90 – 3.25 – 2.52

 

3. Inter – Milan

Derby della Madonnina, Inter – Milan, sau Lukaku vs. Ibrahimovic

Zlatan revine pe teren, după ce s-a vindecat de coronavirus. În această perioadă, suedezul de 39 de ani a lipsit de la trei meciuri ale celor de la Milan, dar promite să revină la forma de dinainte, când a demonstrat o eficiență incredibilă, cu 3 goluri în 2 meciuri. Rossonerii dețin o statistică de 19 meciuri fără înfrângere în toate competițiile, iar acest lucru a contribuit și la poziția pe care o au în acest moment în clasament, fiind în fruntea lui, la egalitate de puncte cu liderul Atalanta.

De partea cealaltă, Romelu Lukaku pare că vrea să se transforme în călăul Milanului, după ce acesta a marcat în ultimele două întâlniri directe. Imediat după ultimul meci din UEFA Nations League, în victoria Naționalei sale contra Islandei de pe 14 octombrie, belgianul s-a întors imediat la echipa sa de club. Chiar dacă putea să aleagă varianta să ajungă a doua zi, Lukaku arată, astfel, că este împins de o motivație puternică și de o dorință de a îi arăta antrenorului său, Antonio Conte, că se poate baza pe el. Andrei Radu și Radja Nainggolan sunt anunțati printre jucătorii indisponibili de la Inter.

Cele două echipe din Milano vor să profite în acest sezon de un eventual dezavantaj al celor de la Juventus, prin lipsa de experiența al antrenorului lor principal, Andrea Pirlo.

Va fi sezonul acesta al orașului Milano?

Cote Betano 1×2: 2.32 – 3.81 – 3.25

 

4. Standard Liège – Club Brugge

R Standard C Liège – Club Brugge KV este un derby de mare tradiție care contează și în lupta la vârf.

Campioana Brugge are programat astfel un al doilea asemenea meci la rând, după ce în etapa trecută s-a confruntat cu RSC Anderlecht.

O singură înfrângere au suferit până acum „Les rouches”, care se anunță candidați serioși la titlu în acest sezon.

Rezultatele celor două echipe îi fac să fie vecini în clasament, ocupând locurile 2 și 3, la o distanță de un singur punct. O victorie a uneia dintre ele, coroborată cu o înfrângere a liderului Charleroi, ar aduce-o pe primul loc.

Care Philippe va ieși învingător din duelul antrenorilor: Philippe Montanier sau Philippe Clement?

Cote Betano 1×2: 3.55 – 3.45 – 2.05

 

5. Dinamo – Universitatea Craiova

Chiar dacă cele două echipe se află la polii opuși ai clasamentului, duelul Dinamo – Craiova rămâne și acum unul al orgoliilor!

Dinamo revine pe teren propriu, chiar pe Arena Națională, în primul meci după pauza competițională. Perioada cu meciurile din UEFA Nations League a fost un timp numai bun care să permită noilor jucători să se adapteze la echipă, după campania de transferuri spectaculoasă pe care a avut-o în această toamnă.

De cealaltă parte, Universitatea Craiova vrea să rămână pe traseul către titlul mult visat. După cele șașe victorii din tot atâtea meciuri, oltenii își doresc să mențină în continuare șirul victoriilor, păstrând în același timp distanța pe care o au în acest moment, din postura de lider, față de urmăritoarele sale.

Se anunță și un duel al atacanților. Chiar dacă amândoi au avut dificultăți până acum să revină la forma lor de altădată, Adam Nemec și Andrei Ivan sunt jucătorii de la fiecare echipă care au cele mai multe goluri marcate în derby-ul dintre alb-roșii și alb-albaștri. Experimentatul vârf slovac al lui Dinamo are trei goluri înscrise, pe când tânărul craiovean are patru, două dintre ele fiind contabilizate chiar în ultimul duel direct, ce a avut loc la Severin, în noiembrie anul trecut.

Cote Betano 1×2: 2.32 – 3.50 – 3.00

 

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. La ce derby te bagi?

Leave a Reply