juventus milan serie a

Sâmbătă, două meciuri de top: AC Milan – Juventus și Valencia – Barcelona

Sâmbătă se joacă partide de fotbal în principalele campionate europene, iar meciurile cele mai puternice sunt AC Milan – Juventus și Valencia – Barcelona. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive pentru meciurile din principalele campionate europene de fotbal.

Partidele din Primera Division, Serie A, Bundesliga și Ligue 1 se pot viziona cu streaming live pe Betano.com.

AC Milan – Juventus 21:45

AC Milan nu a mai pierdut de cinci partide (are 3 victorii consecutive) și este pregătită de o întâlnire explozivă cu Juventus.  Însă, puțini cred că se poate ridica la înălțimea adversarilor de sâmbătă

„Bătrâna doamnă” este favorită pe hârtie, dar și la casele de pariuri, fiind echipa care ar putea domina meciul, chiar dacă joacă în deplasare. Mai mult, Juventus a câștigat ultimele cinci partide contra lui AC Milan și are o serie de șase câștigate la rând.

Meciul beneficiază de cote cu  Marjă 0% pe Betano.com – cote maxime, payout 100% pentru 1, X sau 2.

Juventus are o cotă de aproape 2.0 pe Betano.com, la victorie, în timp ce un succes al gazdelor a primit un multiplicator de 4.70. Toate cotele partidei sunt aici.

Valencia – Barcelona 17:15

Meciul vedetă din Spania, în acest weekend, este cel dintre Valencia și Barcelona.

„Liliecii” au rămas doar cu numele, iar marea favorită este echipa catalană. Se poate pune întrebare câte goluri vor marca astăzi, iar Betano are o cotă de 1.40 pentru peste 2,5 goluri.

Cu toate acestea, Barcelona a fost învinsă în ultimul meci cu Valencia, 2-1, dar are șase partide din ultimele șapte în care este neînvinsă contra „liliecilor”.

În cinci din ultimele șase partide directe au fost marcate sub 3,5 goluri pe meci. Un pariu indicat ar fi sub 3,5 goluri, cu o cotă de 1.80 pe Betano. Toate cotele partidei sunt aici.

În ultimul meci din Primera Division, Barcelona a învins-o cu 4-0 pe Deportivo la Coruna și se află pe locul 4 în campionat.

Valencia este pe 14 și a pierdut partida precedentă cu Atlethic Bilbao.

 

Leave a Reply