romania preliminarii cm 2018

Presa poloneză: „România este adversarul principal”

Presa poloneză de luni prefațează meciul pe care echipa lor îl va juca împotriva României, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, la București, în preliminariile pentru Cupa Mondială 2018.

Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru  meciurile din preliminariile CM 2018.

Ziarul Super Express scrie luni că „Polonia are parte de una dintre cele mai accesibilă grupă din preliminarii”.

Jurnaliștii polonezi consideră că „adversarii Danemarca, Kazahstan, Armenia și Muntenegru sunt unii accesibili. Adversarul principal este România. Totuși, echipa noastră este favorită la calificare din Grupa E”.

Polonezii se bucură de rezultatele relativ neașteptate de până acum obținute de echipa națională a României. „România a remizat în primul meci cu Muntenegru, apoi a reușit un festival de goluri cu Armenia. În cel de-al treilea meci, România a înregistrat o remiză fără goluri cu Kazahstan, o veste mare pentru polonezi”.

România este pe locul 3 în Grupa E

Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale 2018 are pe moment un clasament neașteptat, privind liderul. Pe locul 1 se află echipa din Muntenegru, cu 7 puncte, urmată de Polonia cu același număr de puncte, dar cu golaveraj inferior.

România se află pe locul al treilea, cu 5 puncte, apoi Danemarca (loc 4 – 3 puncte), Kazahstan (loc 5 – 2 puncte) și Armenia (loc 6 – 0 puncte).

Partida cu Polonia va fi ultima din acest an pentru România în cadrul preliminariilor de la Cupa Mondială 2018.

Campania de calificare va fi reluată în 2017 cu partida de pe 26 martie, contra Danemarcei, la București.

Leave a Reply