Alex Mitrita, cel mai bun cu Norvegia

România la EURO 2020? Cotele Betano după 1-1 cu Norvegia

Egalul obținut contra Norvegiei, 1-1 pe Arena Națională, trimite România în spatele Suediei în lupta pentru calificarea la EURO 2020. Conform cotelor Betano la pariuri sportive online, nordicii sunt favoriți să obțină biletul pentru turneul final, chiar dacă Spania le-a îngreunat situația prin golul marcat de Rodrigo Moreno în minutul 90+2 al meciului direct terminat la egalitate, 1-1.

La startul Grupei F, majoritatea microbiștilor și-au imaginat că Spania va obține calificarea de pe prima poziție, iar România, Norvegia și Suedia se vor bate pentru locul al doilea. Scenariul s-a respectat, ibericii s-au calificat matematic marți seară, iar lupta dintre celelalte trei națiuni se va da în ultimele două meciuri. Suedia are avantaj, 15 puncte față de 14 ale României și 11 ale Norvegiei, iar Cosmin Contra și elevii lui sunt obligați să facă două meciuri mari.

Cote speciale Betano pentru calificarea la EURO: vezi situația fiecărei grupe

Rețeta pentru EURO: patru puncte din dubla cu Spania și Suedia

Golul primit în prelungirile partidei de pe Arena Națională ne-a șters din planuri varianta unui rezultat de egalitate în meciul pe care-l vom juca împotriva Suediei, pe 15 noiembrie 2019. Astfel, pentru a ne califica la al doilea EURO consecutiv de pe locul al doilea, fără a intra în calculele complicate ale Ligii Națiunilor, avem nevoie de un succes contra Suediei dublat de o remiză sau o victorie în ultimul meci pe care-l vom juca în grupă (și cel mai greu, pe hârtie), contra Spaniei, la Madrid.

Leave a Reply