Ne facem încălzirea pentru competițiile europene

Chiar dacă e luni, nu apucăm să ne “odihnim”, pentru că avem și azi fotbal cu miză: cea mai bună ocazie să menținem ritmul și să ne păstrăm în formă pentru cupele europene. Campionatul nostru, dar și Anglia, Italia, sau chiar Turcia, ne oferă dueluri atractive. În plus, după turneele de la St. Petersburg și Köln, tenisul se mută acum în Belgia, la Antwerp.

 

1. Academica Clinceni – FCSB

FCSB se deplasează la Călărași pentru meciul cu Academica Clinceni. Cu o eventuală victorie, bucureștenii ar reveni pe a doua poziție în clasament, egalând campioana CFR, și ar menține distanța de 6 puncte față de liderul Universitatea Craiova.

La formația ilfoveană, care este neînvinsă de cinci etape, ar putea debuta și noul venit, Raul Rusescu. Fost campion cu FCSB, acesta s-a alăturat echipei la care mai joacă și alți foști colegi de-ai săi de la formația roș-albastră, precum Paul Pîrvulescu, Florin Gardoș și Cristi Tănase.

Partida se dispută pe stadionul Dunării Călărași, întrucât meciul este programat seara, iar gazdele nu dispun de nocturnă pe propria arenă. Cu această ocazie, stadionul „Ion Comșa” își va inaugura instalația de iluminat proaspăt montată.

Cote Betano 1×2: 5.40 – 3.95 – 1.63

 

2. Leeds – Wolves

Cele două formații încheie etapa de Premier League pe stadionul Ellan Road, în ceea ce se anunță o bătălie tactică între elevii lui „El Loco” Bielsa și „lupii” lui Nuno Espirito Santo.

Gazdele, proaspăt revenite în Premier League, pornesc ca favorite, după un început de campionat foarte promițător și urmăresc să-și extindă acest start bun. Putem asista și la debutul lui Raphinha, care este proaspăt venit la echipă și a cărui aducere de la Rennes a fost făcută chiar în ultima zi din campania de transferuri.

Aceasta este abia a treia confruntare din Premier League între cele două formații, împărțindu-și victoriile în celelalte două, iar restul disputelor din istorie derulându-se majoritatea în Championship.

Cote Betano 1×2: 2.49 – 3.51 – 3.18

 

3. Galatasaray – Alanyaspor

Ultimul meci din etapa a cincea a Super Ligii din Turcia va fi scena unui meci interesant. Pe stadionul Türk Telekom, Galatasaray o găzduiește pe Alanyaspor.

Formația pregătită de Fatih Terim a început bine sezonul, dar a picat pe parcurs, înregistrând 2 înfrângeri și un egal în ultimele 3 meciuri. Una din aceste înfrângeri ale echipei Cimbom a fost în Europa League, când a fost eliminată din competiție de Glasgow Rangers, meci în care Ianis Hagi a fost titular.

De cealaltă parte, Aytemiz Alanyaspor are un moral foarte bun și era în fruntea clasamentului înaintea acestei runde. După ce au obținut 3 victorii și un egal din 4 meciuri, aceștia vor să revină în fotoliul de lider și cu ajutorul golgheterului la zi în campionatul Turciei, brazilianul Davidson.

Cote Betano 1×2: 2.05 – 3.45 – 3.65

 

4. Turneul de tenis de la Antwerp

După St. Petersburg și Köln, tenisul se mută în Belgia, la Antwerp.
Careul de ași de la Antwerp este format din favoritul local, David Goffin, Pablo Carreno-Busta, Karen Khachanov și Grigor Dimitrov.

 

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Ce pronosticuri alegi pentru astăzi?

Leave a Reply