Real Madrid în căutarea primului succes în deplasare

Sâmbătă, 14 septembrie, este o zi plină de meciuri dintre cele mai interesante în fotbalul european. Din oferta Betano am ales cinci meciuri, câte unul pentru fiecare campionat de top, și am jucat cote mai mari de 1.50 pentru a activa astfel Modul Multiplu.

Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu cinci selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Cinci selecții, un singur bilet pentru o cotă de aproape 20

Din oferta Betano de sâmbătă, 14 septembrie, am ales cinci dintre meciurile programate în campionatele de top din Europa și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare partidă în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri – Peste/Sub și Ambele echipe înscriu – Da/Nu.

Southampton – Manchester United (14:30)
Rezultat final – Manchester United (cota 1.72)

”Sfinții” au pierdut toate cele trei meciuri disputate în actualul sezon și ocupă penultimul loc în clasamentul din Premier League. Manchester United a început sezonul cu victorie pe teren propriu, după care au urmat două înfrângeri la rând pentru ”diavoli”. Manchester United a câștigat trei din ultimele șase meciuri directe cu Southampton, restul de partide terminându-se la egalitate.

Hoffenheim – Leverkusen (16:30)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 2.02)

Câte o victorie și o înfrângere au adunat cele două echipe în primele două etape din Bundesliga. Ambele echipe au marcat în cinci din ultimele șase meciuri directe între Hoffenheim și Leverkusen. Doar în două din ultimele șase meciuri între cele două echipe au fost marcate mai puțin de patru goluri pe meci.

Marseille – Nice (18:00)
Rezultat final – Marseille (cota 1.70)

Cinci echipe n-au cunoscut încă înfrângerea în debutul sezonului din Ligue 1, iar Marseille se numără printre acestea. Nice are patru puncte și ocupă locul zece în clasament, având o victorie și o înfrângere la partidele din deplasare. Marseille a remizat în singurul meci de pe teren propriu (2-2 cu Reims). Nice a câștigat trei din ultimele șase meciuri cu Marseille, echipă fără victorie în precedentele două dispute de pe teren propriu cu rivala din sud.

AC Milan – Venezia (21:45)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.83)

Duel între două echipe care n-au câștigat în cele trei etape derulate până acum în Serie A. Milan are două remize și o înfrângere, în timp ce Venezia a adunat un singur punct la revenirea în prima ligă italiană. AC Milan s-a impus în ultimele trei dispute cu Venezia, golaveraj 9-1.

Real Sociedad – Real Madrid (22:00)
Rezultat final – Real Madrid (cota 1.70)

Campioana Real Madrid a remizat de fiecare dată în cele două deplasări din actualul sezon (1-1 cu Mallorca și Las Palmas). Real Sociedad ocupă locul 12 în clasament, cu o victorie, un egal și două înfrângeri. Echipa din San Sebastian a pierdut ambele dispute de pe teren propriu (1-2 cu Rayo Vallecano și Alaves). Sezonul trecut Real Madrid a câștigat cele două dueluri cu Real Sociedad, 2-1 pe teren propriu și 1-0 în deplasare.

Te uiți și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, așa cum se întâmplă la partidele din Ligue 1, Bundesliga, La Liga și Serie A.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).