Primul test pentru tricolori înaintea EURO 2024

Naționala de fotbal a României dispută, marți, 4 iunie, primul dintre cele două meciuri de pregătire înaintea participării la Campionatul European din Germania. Tricolorii vor întâlni Bulgaria pe stadionul din Bulevardul Ghencea, cu începere de la ora 21:30. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, cinci pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 4 iunie, am meciul România – Bulgaria dintre partidele amicale programate și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe un total de cinci piețe de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat cele mai jucate cote sunt în același loc.

România – Bulgaria (21:30)

Rezultat final – România (cota 1.60)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)
România cornere – Peste 4.5 (cota 1.62)
Marcator Denis Drăguș – Oricând (cota 3.40)

De 34 de ori s-au întâlnit până acum naționalele României și Bulgariei, dar după 1989 au fost doar cinci meciuri, toate oficiale, fără ca echipa României să câștige vreunul dintre aceste jocuri.

Ultimul succes al României în fața Bulgariei datează din 17 mai 1989, când am câștigat cu 1-0 pe teren propriu în preliminariile Cupei Mondiale din Italia.

Au urmat de atunci două remize și trei victorii obținute de Bulgaria.

Ultima oară România a întâlnit Bulgaria în preliminariile Campionatului European din 2008. După 2-2 pe teren propriu la Constanța am pierdut returul din Bulgaria (1-0), când tricolorii erau deja calificați la turneul final. Meciul din 17 noiembrie 2007 a fost ultimul între cele două formații.

România, echipă calificată de pe primul loc la EURO 2024, pornește cu prima șansă la victorie în fața unei echipe care n-a mai ajuns la un turneu final de două decenii.

Bulgaria a încheiat pe ultimul loc într-o grupă din care s-au calificat Ungaria și Serbia, vecinii de la sud de Dunăre nereușind vreo victorie în cele opt meciuri disputate. Bulgaria a încheiat astfel cea mai slabă campanie din istorie la un Campionat European.

În fereastra internațională din luna martie Bulgaria a disputat două meciuri amicale la Baku, învingând Tanzania cu 1-0 și remizând cu Azerbaidjan, scor 1-1.

România a disputat două meciuri în acest an, remizând pe teren propriu cu Irlanda de Nord (1-1) și pierzând la Madrid contra Columbiei (3-2), după ce tricolorii au fost conduși cu 3-0 la un moment dat.

Bulgaria a primit gol în patru din ultimele cinci meciuri disputate.

Cota 19.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul amical România – Bulgaria poți ajunge la o cotă cumulată de 19.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 950,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.