Adversarele României fac ultimele reglaje înaintea Campionatului European

Belgia și Slovacia, două dintre adversarele naționalei României în grupa de la EURO 2024, dispută miercuri, 5 iunie, amicale importante în vederea participării la Campionatul European găzduit de Germania. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de miercuri, 5 iunie, am ales patru dintre meciurile amicale programate și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de opt piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat cele mai jucate cote sunt în același loc.

Slovacia – San Marino (19:00)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 1.72)
Goluri prima repriză – Peste 1.5 (cota 1.80)

Adversară a României la Campionatul European, Slovacia n-a câștigat niciun meci în acest an, pierzând pe teren propriu cu Austria (2-0) și remizând apoi în deplasare cu Norvegia (1-1). Aceasta după ce Slovacia s-a calificat la EURO 2024 de pe locul doi într-o grupă câștigată de Portugalia și în care singurele înfrângeri au venit în partidele contra lusitanilor, de fiecare dată la limită. San Marino a încasat nu mai puțin de 31 de goluri în campania pentru Campionatul European, având a doua cea mai slabă defensivă din preliminarii. Doar Gibraltar a primit mai multe goluri (41).

Danemarca – Suedia (20:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.85)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)

Danemarca a câștigat opt din ultimele nouă meciuri disputate pe teren propriu. Suedia a pierdut nouă din precedentele 13 meciuri jucate în deplasare. Suedezii au ratat calificarea la EURO 2024, după ce au obținut doar trei succese într-o grupă din care la turneul final au ajuns Belgia și Austria. De 107 ori s-au mai întâlnit de-a lungul istoriei cele două rivale nordice, iar ultima oară Danemarca s-a impus cu 2-0 într-un amical din 2020, pe teren propriu.

Belgia – Muntenegru (21:30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)

Belgia s-a impus fără gol primit în trei din ultimele patru meciuri de pe teren propriu. Cu Domenico Tedesco pe banca tehnică ”dracii roșii” nu au pierdut niciuna din cele 12 partide. Doar în trei meciuri din ultimele 13 disputate de Muntenegru ambele echipe au înscris. În campania de calificare la EURO 2024 selecționata Belgiei a primit doar patru goluri. Doar Portugalia (2) și Franța (3) au încasat mai puține goluri.

Franța – Luxemburg (22:00)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 1.62)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.27)

Franța a obținut victoria în trei din ultimele cinci meciuri cu cel puțin patru goluri marcate în fiecare joc în parte. Luxemburg a încasat nu mai puțin de nouă goluri de la Portugalia în grupa de calificare la Campionatul European. Franța are o victorie cu 14-0 obținută recent contra Gibraltarului. Surprinzător, ultimul meci direct disputat chiar pe terenul ”cocoșilor galici” s-a încheiat cu o remiză albă. E greu de crezut că luxemburghezii vor mai putea repeta rezultatul împotriva unei echipe care turează motoarele în perspectiva Campionatului European.

Cotă de peste 40

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile amicale Slovacia – San Marino, Franța – Luxemburg, Danemarca – Suedia și Belgia – Muntenegru poți ajunge la o cotă cumulată de 40.83, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 408,34 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Pariuri speciale și Cote mărite la EURO 2024

Turneul final EURO 2024 debutează pe 14 iunie, dar încă de pe acum jucătorii Betano pot intra în febra competiției mizând pe piețele speciale dedicate marelui eveniment al verii în fotbalul continental.

Kylian Mbappe va fi golgeterul competiției, Anglia se califică în finală sau Kevin De Bruyne va fi jucătorul cu cele mai multe pase decisive din turneul final sunt doar câteva din pariurile speciale pregătite de Betano la EURO 2024.

Și pentru că Betano e întotdeauna aproape de jucătorii săi, la EURO 2024 se poate paria și pe Cote mărite, mizând că Denis Alibec va fi cel mai bun marcator dintre tricolori sau că România va ajunge în sferturile de finală.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.