real madrid primara division

Știați că… (despre meciurile de astăzi din Primera Division)

Primera Division programează sămbătă patru partide. Barcelona și Real Madrid vor fi pe teren. Iată câteva date interesante despre fiecare meci în parte.

Vizionează toate partidele din Primera, cu streaming live pe Betano TV

Real Betis – Valencia: Betis este neînvinsă pe teren propriu în ultimele șase partide din campionat (3 victorii, 3 egaluri), cea mai bună serie înregistrată din mai 2013 încoace. Betano are cota de 1,44 pentru 1X.

Alaves – Barcelona: Barcelona nu a reușit să marcheze în ultimele trei vizite pe Mendizorroza, în campionatul Spaniei (2 egaluri, 1 înfrângere). În ultimele 14 partide din acest sezon, catalanii  sunt neînvinși și au înscris mereu, având o medie de 3 goluri pe meci (cotă de peste 1,60 pe Betano pentru +2,5 goluri în acest meci). Alaves a primit 72 de cartonașe galbene în acest sezon, mai mult decât oricare altă echipă din La Liga.

Athletic Bilbao – Deportivo La Coruna: Athletic traversează o perioadă foarte bună pe teren propriu, acolo unde nu a mai pierdut de 10 meciuri. Pe de altă parte, Depor a câștigat de 10 ori  pe acest teren,  Athletic fiind echipa pe care a învins-o de cele mai multe ori în deplasare. Cotă de peste 5,00 pentru victoria lui Depor.

… Osasuna – Real Madrid: Osasuna nu a mai câștigat de 13 partide în La Liga, iar în ultimele 17 partide a primit mereu gol. Real nu a mai câștigat din 2012 pe acest teren, adunând de atunci două egaluri. Diseară, „albii” au cota de 1,22 la victorie.

Leave a Reply