pariuri liga 1

Primele pariuri pe Etapa 1 din Liga 1


Au apărut deja primele cote la  pariurile sportive pentru Liga 1. Alături de ele există o ofertă bogată de pariuri speciale pe echipele sau evenimentele din campionatul României.

Betano.com – cea mai nouă agenție legală de pariuri online din România – oferă cote de peste 2 pentru aproape toate partidele din prima etapă a Ligii 1. Excepție face meciul CFR Cluj – Concordia Chiajna, acolo unde ardelenii aveau marți o cotă de 1,65.

Cea mai mare cotă a Etapei 1 era marți de 5,65 pentru victoria Chiajnei.

Fiecare meci din Liga 1 beneficiază de peste 130 de pariuri posibile, așa că nu este deloc greu să găsești ce îți place, la niște cote foarte atractive.

Toate cotele pentru Liga 1, atât pentru etape cât și pariurile speciale, le găsești aici.

Cotă 1.000 pentru câștigarea titlului

Există pe Betano.com mai multe tipuri de pariuri speciale. Primele sunt cele pe campioana Ligii 1, acolo unde Steaua București și Astra Giurgiu sunt cotate cu cele mai mari șanse. La o distanță apreciabilă urmează Dinamo.

Rapid are o cotă de 500 la câștigarea titlului, iar echipe precum Voluntari și Botoșani ajung la 1.000! Să nu uităm că în Anglia au fost pariori care au prins o cotă de 5.000 pe titlul lui Leicesterm atunci când acesta părea doar o poveste.

Se mai poate paria pe Steaua sau pe Astra câte goluri vor marca în sezon, câte partide vor câștiga ca gazde sau ca oaspeți, câte puncte vor aduna și chiar dacă vor termina neînvinse.

Tot pentru Steaua, dar și pentru Astra, există un tip de pariu legat de câte trofee vor reuși să câștige în sezonul 2016/2017. Steaua are o cotă de peste 20 de a realiza tripla (campionat, Cupă și Cupa Ligii), iar Astra are o cotă de 50 pentru aceeași performanță.

Oferta este bogată, inspirație să fie în noul sezon!

Leave a Reply