liga campionilor preliminarii tur 2

Liga Campionilor decide ultimele locuri din Turul 3 preliminar


Miercuri, începând cu ora 17:00, se joacă opt meciuri în manșa a doua a Turului 2 preliminar din Liga Campionilor. În patru dintre ele se pot anticipa deja echipele care se vor califica. Marți seară deja nouă echipe au obținut biletele pentru Turul 3.

Dinamo Tbilisi, Salzburg, APOEL Nicosia, Hapoel Beer Sheva, BATE Borisov, FC Copenhaga, Steaua Roșie, Legia Varșovia și Ludogoreț Razgrad sunt primele echipe care au trecut marți de Turul 2 preliminar mai departe în Liga Campionilor.

Miercuri, încă opt echipe for face pasul mai aproape de grupe sau măcat de baraj. Iată mai jos meciurile de astăzi, cu programul dar și câteva cuvinte despre fiecare.

17:00 FC Astana – Zalgiris Vilnius (în tur 0-0)
Astana a terminat 0-0 în tur, dar în retur este marea favorită. Acest meci este privit drept o victorie sigură a gazdelor, în care acestea să preseze și să conducă ostilitățile. Astana are 11 victorii și un singur egal în ultimele 12 partide. Zalgiris a jucat bine în primul meci, dar nu și-a putut surclasa adversara, în ciuda eforturilor. Se poate anticipa o victorie a celor de la Astana, poate nu la scor.

19:00 F91 Dudelange – Qarabag FK (în tur 0-2)
Qarabag a jucat bine în tur, a marcat două goluri fără să primească vreunul. Returul poate fi unul mai strâns, pentru că Dudelange joacă acasă și va încerca mai mult. Oaspeții ar putea să se apere pentru a conserva rezutatul și să lovească pe contraatac, dar așa cum se spune în fotbal rezultatul de 2-0 este unul alunecos, periculos. Pentru că Dudelange are nevoie de 2,5 goluri în meci, se poate alege acest pariu, mai ales dacă și oaspeții vor reuși să marcheze.

20:15 IFK Norrkoeping – Rosenborg (în tur 1-3)
Rosenborg este o echipă care vrea să ajungă în grupe. Returul cu Norrkoeping poate fi unul echilibrat, dar la final să aducă calificarea norvegienilor. Gazdele vor trebui să atace pentru a forța calificarea, iar Rosenborg va fi acolo gata să contrabalanseze. Nordicii vor fi greu de învins, însă meciul poate fi unul echilibrat și dictat precaut de Rosenborg.

20:30 Ferencvaros – Partizani (în tur 1-1)
Ferencvaros este favorita clară a meciului, în ciuda egalului aparent echilibrat din tur. Maghiarii ar trebui să își fructifice fără probleme avantajul terenului propriu și s-au pregătit deja să învingă și să se califice.

Click aici pentru toate  cotele partidelor din preliminariile Ligii Campionilor.

21:15 Trencin – Olimpija Ljubljana (în tur 4-3)
Trencin a câștigat în tur la limită, într-un meci cu șapte goluri. Slovacii pornesc acum cu avantaj și ar putea să se apere pentru a și-l conserva. Slovenii de la Olimpija Ljubljana au șansa lor și vor da totul pe teren pentru a nu rata calificarea. Este greu de indicat echipa care va câștiga, dar se poate intui probabil un meci cu peste 2,5 goluri.

21:45 Celtic – Lincoln Red Imps FC (în tur 0-1)
Celtic a pierdut în tur, însă în retur se așteaptă o dominare totală a scoțienilor. Meciul are o singură favorită și este unul dintre cele mai dezechilibrate de miercuri, favorita clară fiind Celtic.

21:45 Dinamo Zagreb – FK Vardar Skopje (în tur 2-1)
Dinamo Zagreb a câștigat în tur și ar putea obține de asemenea o victorie și în retur. Croații nu au mai pierdut de 15 partide pe teren propriu, fiind de așteptat ca miercuri să se califice în Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

22:15 FH Hafnarfjordur – Dundalk (în tur 1-1)
Se anunță un meci echilibrat, așa cum a fost și în tur. Ambele echipe au arătat o formă bună, dar și dorința de a avansa în Champions League. Este o partidă deschisă, de luptă, cu un deznodământ greu de anticipat.

VEZI: Majoritatea meciurilor pot fi vizionate cu streaming live pe Betano.com. 

Leave a Reply