preliminarii liga campionilor

Primele echipe calificate în Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor


Marți seară s-au calificat primele nouă echipe în Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Iată rezultatele din preliminarii.

Alashkert FC – Dinamo Tbilisi 1-1 (în tur 0-2)
A fost un meci în care cu greu s-a putut numi o favorită, iar partida s-a încheiat la egalitate. Alashkert nu s-a dezmințit și a jucat bine pe teren propriu, dar Dinamo Tbilisi a stat la adăpostul victoriei cu 2-0 din tur, avansând în Turul 3.

FK Liepaja – Salzburg 0-2 (în tur 0-1)
Salzburg a fost marea favorită a partidei de marți. S-a putut anticipa o victorie ușoară a austriecilor, care s-a și materializat într-un 2-0, Salzburg avansând.

APOEL Nicosia – TNS 3-0 (în tur 0-0)
Marți, scenariul era o dominare totală a celor de la APOEL, chiar dacă în tur a fost 0-0. APOEL nu mai piersuse acasă de 16 meciuri și se afla într-o formă foarte bună, confirmând marți seara printr-o victorie cu 3-0 care a pecetluit calificarea.

FC Sheriff – Hapoel Beer Sheva 0-0 (în tur 2-3)
Am anticipat cel mai echilibrat meci din Turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Sheriff a jucat acasă și nu a putut însă să frucitifice golurile din primul meci. Deși se putea aștepta un meci cu multe goluri, s-a terminat 0-0 și cu calificarea neașteptată a celor de la Hapoel Beer Sheva. De la oaspeți, românul Ovidiu Hoban a fost eliminat în minutul 90 pentru cumul de cartonașe galbene.

Seinaejoen JK – BATE Borisov 2-2 (în tur 0-2)
BATE a câștigat în tur și era favorită de asemenea în retur. SJK nu era într-o formă foarte bună, deși acasă învinsese în 5 din ultimele 6 partide.  A fost un egal cu multe goluri, 2-2, care a pecetluit calificarea lui BATE. Oaspeții conduceau deja cu 2-0 în minutul 29, iar apoi nu au mai făcut decât să aștepte calificarea la pas.

Click aici pentru toate  cotele partidelor din preliminariile Ligii Campionilor.

FC Koebenhavn – Crusaders 6-0 (în tur 3-0)
Echipa din Copenhaga a fost favorita clară la victorie și se anticipase că va marca peste 2,5 goluri. A înscris 6 și a obținut o calificare cu scorul cumulat de 9-0 dominând ambele manșe.

FK Crvena Zvezda – Valletta 2-1 (în tur 2-1)
A fost cel mai dezechilibrat meci din Turul 2 preliminar de marți. În Malta, în tur, Valletta a oferit ce a avut mai bun, iar în retur a jucat la fel, deși toată lumea aștepta o victorie ușoară a Stelei Roșii. Maltezii au deschis scorul în minutul 10 prin Caruana, iar gazdele au fugit după victorie reușind să marcheze prin Donald și Katai în minutele 30 și 76.

Legia Varșovia – Zrinjski Mostar 2-0 (în tur 1-1)
A fost o partidă debalansată, oaspeții având șase foarte reduse de victorie. Egalul din tur a fost o surpriză foarte mare. Legia a jucat acasă și și-a ținut blazonul de top pe care îl are în Polonia tranșând meciul prin două goluri ale lui Nemanja Nikolic, unul dintre ele din penalty.

Mladost Podgorica – Ludogorets Razgrad 0-3 (în tur 0-2)
Ludogorets a câștigat în tur cu 2-0 și caută să ajungă din nou în grupele Ligii Campionilor, după ce a reușit această performanță în sezonul 2014/2015. Bulgarii au dominat partida și în retur, calificându-se cu scorul general de 5-0.

One Comments

  1. Pingback: Liga Campionilor decide ultimele locuri din Turul 3 preliminar - Betano Blog

Leave a Reply