city premier league

Ce pariem duminică: Fotbal european pe Betano.com și Betano TV

Duminică se joacă mai mult meciuri interesante în campionatele europene de fotbal (Premier Leagus și Serie A), dar și în Liga 1. Betano.com are o ofertă bogată de pariuri, cu cote interesante, dar și meciuri cu streaming live.

Cel mai interesant meci al etapei din Premier League, Manchester City – Arsenal, este oferit cu cote Marjă 0% pe Betano.com  Cotele Marjă 0% oferă profit maxim pentru pariori și sunt disponibile nu doar pentru opțiunile de pariere 1, X sa 2. „Primește cartonaș”, Jucătorul nu înscrie”, „Handicap – Cartonașe”, „Jucătorul să înscrie & Echipa să câștige” sunt alte tipuri de pariuri oferite cu Marjă 0%. Toate cotele acestui meci sunt aici.

Partida începe la ora 18:00 și are pe Betano.com peste 190 de tipuri de pariuri!

City se află la doar un singur punct în spatele lui Arsenal, în clasament, așadar va fi un meci cu miză de ambele părți. Echipa lui Pep Guardiola caută să mențină legătura cu liderul Chelsea, care a jucat deja în etapa 17 și are acum un avans de 10 puncte.

Streaming live în Serie A

În plus, de la ora 21:45, se poate viziona cu streaming live meciul Lazio – Fiorentina, aici, Betano TV transmițând cu streaming live toate meciurile din Serie A, legal, pe internet.

Liga 1: meciuri cu miză pentru locul 1

În Liga 1 se joacă duminică un meci de interes pentru Dinamo.  „Câinii roșii” îți pot solidifica locul 4, dacă bat la Iași. Betano le-a oferit o cotă de aproape 2,00 la victorie, o victorie pe care Ioan Andone a anunțat că trebuie să o obțină.

Luni, Media poate trece iarna de pe prima poziție în cazul unei victorii cu Astra, coroborate cu cel mult un egal în partida de luni a echipei Viitorul Constanța.

Meciurile din Liga 1, de duminică și luni, au peste 170 de tipuri de pariuri pe Betano.com.

Cel mai bun fotbal, cu streaming LIVE pe Betano TV

Betano.com transmite cu imagini video în direct meciurile din La Liga (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania) și Ligue 1 (Franța). 

Leave a Reply