juventus as roma

Juventus – AS Roma se vede pe Betano TV

Weekendul programează mai multe meciuri interesante, care beneficiază pe Betano.com de o ofertă bogată de pariuri și cote interesante.

Sâmbătă se joacă partida din Serie A dintre Juventus și AS Roma. Meciul are cote cu Marjă 0% pe Betano.com. Cotele Marjă 0% oferă profit maxim pentru pariori și sunt disponibile nu doar pentru opțiunile de pariere 1, X sa 2. „Primește cartonaș”, Jucătorul nu înscrie”, „Handicap – Cartonașe”, „Jucătorul să înscrie & Echipa să câștige” sunt alte tipuri de pariuri oferite cu Marjă 0%. Toate cotele acestui meci sunt aici.

Partida Juventus – AS Roma are pe Betano.com peste 190 de tipuri de pariuri.

În plus, de la ora 21:45, se poate viziona meciul în pagina cu cotele partidei, Betano TV transmițând cu streaming live toate meciurile din Serie A, legal, pe internet.

Ce s-ar putea paria pe acest meci? Este greu de spus, pentru că se anunță o întâlnire foarte echilibrată. Am putea vedea multe goluri și un rezultat de egalitate, la fel de bune cum una dintre echipe poate învinge le limită. Totul este deschis, dar campioana Juventus are în mod cert prima șansă și o cotă de peste 1,70 la victorie, pe Betano.com.

Cel mai bun fotbal, cu streaming LIVE pe Betano.com!

Betano.com transmite cu imagini video în direct meciurile din La Liga (Spania), Serie A (Italia), Bundesliga (Germania) și Ligue 1 (Franța). 

Leave a Reply