porto juventus liga campionilor

Porto – Juventus, ciocnirea unor câștigătoare

Porto și Juventus joacă diseară în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Este un meci între două echipe care au avut până acum trasee foarte bune.

Betano.com: Pariază aici pe Liga Campionilor

Ambele echipe au serii impresionate în țările lor. Porto are 6 victorii consecutive în ultimele partide, iar Juventus 7 victorii la rând (6 în Serie A și 1 în Cupă). De aceea, se anunță un meci intens, echilibrat, în care fanii prezenți pe Estadio do Dragao vor încerca să aducă plusul pentru o mare victorie a favoriților.

Campioana Italiei a câștigat în grupele Ligii Campionilor toate cele 3 partide jucate în deplasare, așadar nu va face deplasarea în Portugalia pentru o jumătate de măsură. Italienii au 5 victorii, 2 egaluri și 4 înfrângeri contra echipelor din Portugalia, toate meciurile pierdute fiind însă contra celor de la Benfica.

Porto se apără foarte bine, acesta fiind doar unul dintre atuurile sale. A primit în acest sezon doar 14 goluri (11 în campionat și 3 în Liga Campionilor). Nu degeaba antrenorul lui Juve, Massimiliano Allegri, a descris-o pe Porto drept „cel mai dificl adversar pe care îl puteam avea în grupe”. Nici în atac nu stă rău, marcând 17 goluri în ultimele 6 partide, față de cele 13 ale lui Juventus.

Meciul Porto – Juventus are cote Marjă 0%, cele prin care se oferă profit maxim pentru pariori. Gazdele au cota de 3,46  pentru victorie diseară, Juventus 2,48, iar egalul 3,20. Vezi aici toate cotele de la Porto – Juventus.

Echipe probabile

Porto: Casillas; Maxi Pereira, Marcano, Felipe, Alex Telles; Danilo, Herrera, Oliver Torres; Brahimi, Andre Silva, Soares.

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Pjanic, Khedira; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain

Leave a Reply