Derby istoric în Giulești cu peste 500 de combinații pe Betano, cu Bet Builder!

Echipele Rapid și Petrolul se înfruntă, duminică seara, de la 21:30, în ceea ce pentru fotbalul românesc a rămas în istorie ca ”Primvs Derby”. Un duel de tradiție între două echipe cu fani dintre cei mai pătimași care pe Betano se poate trăi la cote înalte. Cu Bet Builder pot fi plasate între două și zece pariuri din meciul Rapid – Petrolul, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Toate pariurile tale preferate pe un singur bilet cu Bet Builder

La meciul Rapid – Petrolul de duminică seara (ora 21:30) din Liga 1 am ales șapte selecții diferite de pariere, cu Bet Builder, pentru o cotă extrem de atractivă. Acum, cu Bet Builder oferit de Betano, toate pariurile tale preferate se pot pune pe un singur meci.

Rezultat final – Rapid (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.95)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.15)
Marcator – Marko Dugandzic oricând (cota 2.10)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.72)
Total cartonașe – Peste 4.5 (cota 1.65)
Rapid șuturi pe poartă – Peste 4.5 (cota 1.80)

Cele două rivale sunt vecine de clasament la mijlocul ierarhiei din Liga 1 după primele patru etape cu același număr de puncte pentru fiecare (5).

Rapid vine după înfrângerea de la Voluntari, unde echipa lui Cristiano Bergodi a arătat cel mai slab joc din acest sezon și poate chiar de la revenirea în prima ligă.

Giuleștenii au obținut o singură victorie în actuala ediție de campionat, în deplasare cu Universitatea Cluj, scor 3-0. În rest, Rapid a adunat două remize și înfrângerea amintită mai sus.

Petrolul a avut un start slab de sezon, fără victorie în primele trei etape. ”Găzarii” au spart gheața runda precedentă, pe teren propriu, în fața campioanei Farul Constanța (3-2).

Ambele echipe au marcat în trei din cele patru meciuri oficiale disputate de Petrolul în actualul sezon.

De asemenea, în ultimele două meciuri ale giuleștenilor au fost goluri în ambele porți.

Meciuri directe

Sezonul precedent cele două rivale și-au împărțit victoriile, fiecare impunându-se pe propriul teren.

Petrolul a învins Rapid cu 1-0 pe arena ”Ilie Oană”, pentru ca giuleștenii să-și ia revanșa în retur, cu 3-1.

Doar două remize s-au înregistrat în ultimele cinci confruntări directe.

Ambele echipe au marcat în două din ultimele cinci meciuri, în toate competițiile.

Cota 55

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Rapid – Petrolul din etapa a 5-a în Liga 1 am ajuns la o cotă cumulată de 55.00 pe șapte piețe diferite de pariere. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 2.750 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute în acest material au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul, cu Bet Builder activat, după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Se intră în meciul Rapid – Petrolul din oferta de duminică, 13 august, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Rapid – Petrolul

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Rapid – Petrolul, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Nu uita de Betano Avantaj

La meciul Rapid – Petrolul poți câștiga înainte de ultimul fluier cu Betano Avantaj, promoția care îți face biletul verde atunci când echipa pe care ai pariat are 2-0 în orice moment al meciului. Atunci, indiferent de rezultatul final, pariul tău e declarat unul câștigător pe Betano.

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!