Pe Betano un meci de Conference League a avut două câștigătoare!

Debutanta Zrinjski din Bosnia-Herțegovina a furnizat surpriza primei etape din faza grupelor în Conference League. Condusă pe teren propriu cu 3-0 la pauză, echipa din Mostar a revenit spectaculos și a întors scorul în partea secundă, impunându-se în final, cu 4-3!

Un meci care, pe Betano, a fost câștigător pentru toți cei care au mizat pe victoria uneia sau alteia dintre echipele implicate datorită promoției Betano Avantaj. Practic, n-au existat pierzători!

Cum funcționează Betano Avantaj?

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul, cum s-a întâmplat în meciul dintre Zrinjski și AZ.

Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.

Zrinjski a întors de la 0-3 la pauză!

Echipa bosniacă Zrinjski Mostar, o debutantă în faza grupelor unei competiții europene, a fost luată tare de AZ Alkmaar, reprezentanta fotbalului olandez, și în minutul 32 cei care au mizat pe victoria formației batave aveau deja biletul verde pe Betano, în Conference League.

Van Brederode a deschis scorul în minutul 10, iar Mijnans a majorat în minutul 32. AZ nu s-a oprit din marcat și De Wit a dus scorul la 3-0 cu un minut înaintea pauzei.

Prea puțini și-ar fi imaginat la startul reprizei secunde că Zrinjski, o debutantă în grupe la acest nivel, are puterea să revină și să întoarcă rezultatul.

Minunea de la Mostar s-a produs și echipa bosniacă a revenit spectaculos, câștigând în final cu 4-3, după golurile marcate de Kozulj (48, 81), Corluka (68) și Hrvanovic (71).

Pe Betano, la finalul meciului Zrinjski – AZ Alkmaar au câștigat cei care au mizat pe o victorie a echipei olandeze, așa cum arătau toate calculele hârtiei, dar și cei care au riscat și au mers pe surpriză pentru o cotă de aproximativ 5.50 înainte de primul fluier.

AZ Alkmaar a devenit prima echipă olandeză din istorie care a pierdut un meci european, după ce a avut un avantaj de trei goluri!

Totul a fost posibil cu Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe( 1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!