Bet Builder oferit de Betano îți aduce o cotă de peste 70 pe două meciuri din Liga 1

Finalul de săptămână programează două meciuri tari în prima ligă din România. Universitatea Craiova începe, sâmbătă, 23 septembrie, o nouă etapă după despărțirea de Laurențiu Reghecampf pe terenul unei formații care n-a câștigat niciun meci pe teren propriu în actuala ediție de campionat. Sepsi n-a mai câștigat pe teren propriu în fața celor de la FCSB din 2018, iar covăsnenii vor să-și ia revanșa după cele patru înfrângeri din sezonul precedent în meciul de duminică, 24 septembrie. Pe Betano, cu Bet Builder activat, poți paria din mai multe meciuri, pe același bilet, pentru o cotă dintre cele mai atractive, cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, același bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano pentru Liga 1 de la finalul acestei săptămâni am ales două meciuri pe un singur bilet, cu Bet Builder, pentru o cotă de peste 70, după cum vom vedea mai jos.

Universitatea Cluj – Universitatea Craiova (sâmbătă, 21:30)
Rezultat final – Universitatea Craiova (cota 2.07)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.75)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.85)
Universitatea Craiova cornere – Sub 4.5 (cota 1.93)

O singură victorie a obținut Universitatea Cluj în ultimele cinci etape de campionat, 1-0 în deplasare cu UTA chiar în etapa precedentă. Șepcile Roșii n-au câștigat niciun meci din cele patru disputate pe teren propriu în actuala ediție de campionat, înregistrând trei înfrângeri și o remiză, în condițiile în care a întâlnit pe Rapid, Dinamo și CFR Cluj.

Universitatea Craiova vine pe Cluj Arena după despărțirea de antrenorul Laurențiu Reghecampf și după ce se impusese runda trecută în fața lui Sepsi pe teren propriu, cu 2-1. Un rezultat prin care juveții au pus capăt unei serii de două înfrângeri fără gol marcat. O singură victorie a obținut Universitatea Craiova în deplasare sezonul acesta, 4-1 cu Politehnica Iași. Oltenii au pierdut fără gol marcat în ultimele două deplasări, cu Farul și FCSB, două rivale în lupta pentru titlu.

Sezonul precedent Universitatea Craiova a obținut patru puncte în cele două dispute cu Universitatea Cluj. A fost 1-1 cu Șepcile Roșii în postură de gazde, după care oltenii s-au impus, cu 1-0, pe teren propriu.

Sepsi – FCSB (duminică, 21:00)
Șansă dublă – X2 (cota 1.55)
Ambele echipe marchează – Da (cota 1.87)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 2.30)
Marcator – Andrea Compagno oricând (cota 2.85)

O partidă între două echipe care au pierdut câte un singur meci sezonul actual. Sepsi vine după înfrângerea de la Craiova, cu Universitatea, în timp ce FCSB a pierdut în urmă cu trei deplasări, la Arad. De atunci, liderul campionatul s-a impus la limită pe terenul campioanei Farul și a remizat cel mai recent în restanța cu Hermannstadt, scor 2-2.

Pe teren propriu, Sepsi a înregistrat în actualul sezon două victorii și două remize, în meciuri de sub 2.5 goluri. Bilanțul celor de la FCSB în deplasare este de trei victorii, o remiză și o înfrângere. În trei din cele cinci deplasări de până acum ale roș-albaștrilor ambele echipe au marcat.

FCSB a câștigat ultimele patru meciuri directe cu Sepsi, iar la ultima confruntare directă s-au marcat cele mai multe goluri din istoria recentă a confruntărilor directe, patru la număr.

Ultima victorie obținută de Sepsi contra FCSB datează din 25 aprilie 2021, iar pe teren propriu covăsnenii nu s-au mai impus din 5 decembrie 2018.

Cu Sepsi gazdă au fost zece meciuri, iar bilanțul este favorabil FCSB, echipă care s-a impus de cinci ori, în timp ce covăsnenii au triumfat o singură dată, alte patru meciuri terminându-se la egalitate.

Cota peste 70!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile de mai sus programate sâmbătă și duminică în Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 74.25, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 3.712,50 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Sepsi – FCSB

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului restanță Sepsi – FCSB, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Miza înapoi la 0-0

Pe Betano, un scor alb la finalul meciului reprezintă întotdeauna un adevărat ”colac de salvare”.  Pariază înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza! Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar în cazul pariurilor simple pe fotbal.