paul pogba transfer manchester united

Paul Pogba devine cel mai mare transfer din istorie


Juventus Torino a ajuns la un acord de transfer cu Manchester United pentru Paul Pogba. Jucatorul care a plecat liber de la United acum patru ani se întoarce cumpărat pe o sumă record în fotbal și cu un salariu săptămânal de un sfert de milion de euro!

Totul s-a petrecut în timp ce jucătorul se afla la Miami, în vacanță, așa cum arată și imaginea de mai sus.

Clubul lui Jose Mourinho va achita către Juventus suma de 120 de milioane de euro. Acesteia i se adaugă 10 milioane de euro pe care italienii le vor primi în funcție de performanțele celor de la United.

Betano.com: Pariază pe Fotbal LIVE

Contractul va fi semnat pentru cinci ani, iar Pogba va avea un salariu săptămânal net de 250.000 de euro, adică 12 milioane de euro pe an, conform presei engleze.

Francezul devine astfel cel mai mare transfer din istoria fotbalului, depășindu-l pe Gareth Bale, transferat pentru 103 milioane de euro la Real Madrid.

Pogba devine al patrulea transfer realizat de noul antrenor Jose Mourinho, după Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic și Henrikh Mhkitaryan.

Pogba, lăsat de United să plece gratis

Interesant este faptul că Pogba a plecat liber de contract de la Manchester United în anul 2012.

La acea vreme, United și Sir Alex Ferguson nu l-au putut convinge pe francez să semneze o prelungire de contract. A jucat în prima ligă engleză doar trei meciuri, în 2012.

Considerând că nu are destule oportunități la United, a plecat în același an la Juventus Torino, iar cum va reveni după ce englezii le vor achita italienilor 120 de milioane de euro.

Despre Pogba

Paul Pogba are 23 de ani și este considerat unul dintre cei mai promițători mijlocași din lume.

La Juventus poartă numărul 10. Are un fizic impresionant, având 1,91 metri înălțime.

La Juventus a jucat 124 de partide și a marcat 28 de goluri.

A făcut pasul la echipa națională a Franței din 2013 și a jucat la EURO 2016, acolo unde a marcat un gol și a ajuns cu echipa sa în finală.

Leave a Reply