craiova pariuri

Nu e zi de Liga Campionilor? Nu-i nimic, avem ce sa jucăm azi la pariuri!

Etapa intermediară începe acum! Liga 1 Betano, La Liga, Serie A și Bundesliga, toate cu streaming live pe Betano.com.

Pe lângă primele partide din cele patru campionate, ai de pus pe biletele de azi și meciuri de cupă din țări cu fotbal puternic precum Anglia, Belgia, Olanda, Turcia, Scoția, Polonia sau Portugalia, dar și dueluri din diviziile inferioare ca Serie B, Zweite sau Ligue 2.

OILE NOASTRE, MAI ÎNTÂI

Două meciuri din etapa a 11-a a Ligii 1 Betano se dispută diseară. Poli vine în vizită la Voluntari, iar Craiova dă piept cu Sepsi. Timișorenii au 5 meciuri fără înfrângere în campionat și au urcat pe un loc de playoff pe care și-l pot păstra dacă vor face din nou o partidă bună.

Craiova, dacă vrea ceva mai mult în acest sezon, are nevoie să ia toate punctele din meciuri cu echipe mai slabe, mai ales astăzi, când o victorie i-ar duce pe olteni pe locul doi, fix între liderul CFR Cluj și echipa de pe locul 3, FCSB, formații care se duelează direct joi seara.

Ambele partide se pot vedea cu streaming live, iar la Sepsi – Craiova Betano.com a ales să nu pună marjă de profit, astfel încât cotele pentru 1, x sau 2 sunt de-a dreptul senzaționale. Ca variante de pariu pentru fiecare meci, ne învârtim pe la 1.500 de opțiuni de pus pe bilet, clasificate pe 200 de tipuri, ca să le găsești mai ușor.

Pe Betano.com poți paria pe toate meciurile din etapa asta a Ligii 1 Betano, dar și din cea care urmează. Click aici pentru oferta completă!

BAYERN, BARÇA, LIVERPOOL, OLYMPIACOS

Deși pare, nu este o grupă de Liga Campionilor, ci o parte din echipele tari care intră pe teren azi. Așa că sfatul nostru este să verifici statistica și să-ți alegi meciurile care se vor califica pentru biletul tău pe Betano.com! Ai mai jos cele mai tari partide de azi, ATENȚIE, toate cu STREAMING LIVE pe platforma ta favorită de pariuri sportive!

Avem cote bune și la pariurile live, desigur, unde ești practic în mijlocul acțiunii și poți să iei decizii în funcție de desfășurarea meciului.

BOLOGNA – INTER, 21:45
VALENCIA – MALAGA, 21:00 
BARCELONA – EIBAR, 23:00 
GLADBACH – STUTTGART,19:30 
WOLFSBURG – BREMEN 21:30
AUGSBURG – LEIPZIG 21:30
SCHALKE – BAYERN 21:30 
BURNLEY – LEEDS 21:45
LEICESTER – LIVERPOOL 21:45
READING – SWANSEA 22:00
OLYMPIAKOS – ASTERAS 20:30
PARTICK – GLASGOW RANGERS 21:45

ÎNAINTE SĂ JOCI MECIURILE DE MAI SUS, TREBUIE SĂ ȘTII CĂ…

• Inter are 4 victorii din 4 meciuri jucate în Serie A
• Malaga are 4 înfrângeri la rând, iar Valencia 3 egaluri în La Liga
• Barcelona are 4 victorii din 4 meciuri jucate în La Liga
• Gladbach a câștigat ultimele 4 meciuri cu Stuttgart
• Finbogasson (Augsburg) și Werner (Leipzig) au câte 4 goluri marcate în Bundesliga, iar echipele lor se află la egalitate cu 7 puncte din 4 partide
• Schalke și Bayern au câte 3 victorii și 1 înfrângere în Bundesliga
• În 6 din ultimele 7 meciuri directe dintre Wolfsburg și Bremen a ieșit pariul că ambele echipe marchează (GG)
• În ultimele 9 meciuri directe dintre Burnley și Leeds s-au marcat maximum 3 goluri în meci, în 5 dintre acestea marcându-se sub 2,5 goluri pe meci.
• Leicester e neînvinsă în ultimele 5 partide, în fiecare dintre ele ieșind și pariul Peste 2,5 goluri.
• Swansea n-a mai pierdut cu Reading de 11 partide în toate competițiile
• Olympiakos a pierdut cu Asteras ultima dată acum 3 ani și jumătate, dar ultimele 2 meciuri (oficiale) directe au fost egaluri
• În ultimii 15 ani, Partick nu a bătut-o niciodată pe Glasgow Rangers, iar în acest sezon nu are nicio victorie în prima ligă scoțiană

Leave a Reply