Meciurile care ne pot ține în viață în cursa pentru Mondiale! Vezi pe Betano ce șanse au băieții lui Rădoi

România începe triada partidelor decisive pentru calificarea la Turneul Final de la anul din Qatar. Primul adversar al tricolorilor va fi naționala Islandei, pe care aceștia o vor înfrunta la Reykjavik, joi 2 septembrie de la 21:45.

Trăiește la Cote Maxime meciurile României pe Betano, profită de oferta completă de pariere și bucură-te de fotbalul de mondiale! 

 

Rădoi, în căutarea victoriilor 

De la instalarea sa pe banca tehnică, România nu și-a mai găsit constanța și are doar 4 victorii în 12 partide. În ultimele 2 dispute ale alor noștri, Georgia și mai apoi Anglia au administrat înfrângeri la limită selecționatei pregătite de Rădoi. 

Urmează 3 partide decisive în vederea rămânerii în lupta pentru obținerea calificării măcar la barajul pentru Mondialul din Qatar. Islandezii sunt o amintire neplăcută destul de recentă, însă aceștia pare că și-au pierdut forma din campaniile trecute, iar ai noștri merg pe un teren pe care pare, cel puțin la prima vedere, că se pot obține puncte. Înfrângerea din acel meci de baraj, a fost prima și singura din istoria confruntărilor directe avute cu nordicii.

Macedonia de Nord este o selecționată pe care am reușit să o învingem de fiecare dată când am întâlnit-o. Partida tur a consemnat și ultima victorie reușită de elevii lui Rădoi, iar pentru a menține șanse reale la calificarea din grupa preliminară, ai noștri sunt condamnați la victorie și la Skopje. România a mai mers în capitala Macedoniei în 2005, în campania de calificare la Mondialul din Germania, când ai noștri s-au impus scor 1-2, grație dublei fostului atacant de la Ajax, Nicolae Mitea.

Pregătește-te de cele mai tari meciuri internaționale și vino pe Betano unde te așteptăm cu Cote cu Marjă 0%, Pariuri extinse pe meci (handicap, șuturi pe poartă), peste 420 de piețe speciale (cartonașe galbene/roșii jucători, rezerva să înscrie, echipa care face prima schimbare, primul offside, prima lovitură liberă etc) și Cote Antepost pentru deznodământul calificărilor la Mondialul din 2022. Mai mult, daca pronosticul tău nu este în ofertă, poți folosi oricând opțiunea “Cere un Pariu” 

 

Față în față cu Islanda, la un an după barajul pentru European

Ai noștri au jucat la Reykjavik în urmă cu mai puțin de un an de zile, în semifinala barajului de calificare pentru Europeanul recent încheiat. Islandezii au dispus atunci de selecționata României cu 2-1, și chiar dacă scorul arată o diferență mică, în teren nordicii au fost net superiori pe parcursul celor 90 de minute. 

Islandezii au început ezitant campania de calificare pentru Mondialul de la anul, aceștia pierzând clar în prima etapă în fața Germaniei scor 3-0, și mai apoi la Erevan în compania Armeniei, scor 2-0. Etapa a 3-a a adus, în fine, și cele 3 puncte prin victoria împotriva micuței Liechtenstein, scor 1-4.

Așadar, selecționata insulară pare că și-a pierdut suflul extraordinar avut în anii trecuți când au reușit performanțe istorice, iar perspectivele sunt bune pentru un rezultat bun al României la Reykjavik.

 

Pariuri Speciale pentru meciul României din Islanda

Clasicul 1X2 jucat de toți pariorii are sute de alternative! Oferta Betano iese din nou în evidență prin multitudinea de opțiuni speciale de pariere disponibile pentru partida de la Reykjavik

  • România să câștige la un singur gol diferență – singura victorie a României în grupă a fost la un singur gol diferență, 3-2 împotriva Macedoniei.
  • Minutul primului gol – înainte sau după minutul 28 – România a înscris 4 din cele 5 goluri marcate în preliminarii, în a doua repriză
  • Islanda câștigă după ce a fost condusă – formația lui Rădoi a pierdut ușor avantajele avute în partidele cu Macedonia de Nord și Armenia

 

Liechtenstein și Macedonia de Nord, partide de 6 puncte

Pe 5 septembrie, la București, tricolorii vor primi vizita reprezentativei statului Liechtenstein. Ultima întâlnire între cele două a avut loc în urmă cu 23 de ani, pe fosta arenă din Ghencea, în preliminariile Mondialului din 1998. Ai noștri s-au impus atunci cu un 7-0 fără drept de apel iar elevii lui Rădoi sunt așteptați și ei să obțină un rezultat confortabil care să ateste diferența uriașă de valoare între cele două selecționate. 

Urmează apoi, pe 8 septembrie, la Skopje, meciul împotriva Macedoniei de Nord, cel care va marca începutul meciurilor retur din grupă. În prima manșă, ai noștri s-au impus cu emoții, scor 3-2, grație golului marcat în minutul 86 de Ianis Hagi. România a condus atunci cu 2-0, până în minutul 81 al partidei când s-a văzut egalată în mai puțin de 2 minute. 

Macedonenii au izbutit ulterior, două victorii importante, acasă cu Liechtenstein, scor 5-0, și victoria de răsunet în deplasare, împotriva naționalei Germaniei, scor 1-2. În acest moment, formația balcanică ocupă locul 2 al grupei, în spatele liderului surpriză Armenia, care are 3 victorii în 3 etape. 

Rămași fără legenda Goran Pandev, care s-a retras după Europeanul din vară, Macedonia de Nord va mai întâlni în celelalte 2 etape ale lunii septembrie, pe Armenia la Skopje și selecționata Islandei în deplasare.

   

Oferta de Pariuri Speciale pentru golurile României

România va avea nevoie de cel puțin 2 goluri în meciul cu Macedonia de Nord pentru a fi sigură de victorie, iar meciul cu Liechtenstein ar trebui să fie o descătușare pentru ai noștri. Pe Betano ai o multitudine de variante de pariere pentru meciurile României cu Liechtenstein și Macedonia de Nord

  • Pariuri jucător – Marchează oricând – Jovan Markovic și Denis Alibec sunt cei mai în formă atacanți ai momentului în România și sunt favoriții cotelor Betano pentru a înscrie în cele două partide
  • Pariuri jucător – Înscrie din afara careului – Valentin Mihăilă a reușit un gol senzațional în meciul de pe Arena Națională cu Macedonia de Nord și este un candidat serios la încă o reușită spectaculoasă având în vedere forma bună de moment

 

Spectacolul și emoțiile meciurilor selecționatei României se trăiesc la intensitate maximă pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume! Înregistrează-te acum pe site sau pe aplicația Betano, disponibilă pe AppStore sau Magazin Play și susține-ți favoriții în drumul spre Mondiale!