pariem tosca

Ce pariem azi: Toșca se poate îndepărta de zona roșie

Ultimele două meciuri din Liga 1 în 2017. Betis joacă la Malaga și are ocazia să câștige după 6 etape. Cote cu marjă 0% la Everton – Swansea. Dacă fotbalul se apropie de pauza de iarnă, baschetul continuă cu NBA. Ce pariem astăzi?

Urmărește Malaga – Betis pe Betano.com!

Echipa lui Alin Toșca nu a mai câștigat din octombrie și a luat doar 2 puncte în 6 etape. Betis, pe locul 14, se poate desprinde la 9 puncte de retrogradare cu o victorie, dar eșecul ar diminua distanța la doar 4 puncte. Malaga e penultima clasată și e în formă bună: în ultimele 4 etape a luat 7 puncte, pierzând doar cu Real Madrid. Meciul începe la 22:00 și poate vi urmărit cu streaming live pe Betano.com!

Urcă Dinamo pe loc de play-off?

Câinii joacă la Timișoara la ora 20:00, cu ACS Poli. Au trei victorii consecutive pentru prima dată în acest sezon și, după mult timp, lucrurile par a merge bine la echipă. Profitând de eșecurile suferite de Botoșani și de Viitorul, Dinamo are șanse să termine anul pe locul 5 dacă bate Timișoara. Partida tur, penultima cu Cosmin Contra pe bancă, a fost pierdută cu 2-1. De atunci, timișorenii au mai reușit o singură victorie în Liga 1 Betano, dar sunt pe un loc liniștitor mulțumită punctelor adunate la început. Pe Betano ai cote cu marjă 0% pentru ACS Poli – Dinamo. Cota pe victoria oaspeților, care au câștigat ultimele 5 meciuri cu echipele din play-out, este de aproape 1,90! Pariază AICI.

 

Voluntari – Sepsi, 17:00. Egalul nu ajută pe nimeni

Sepsi a câștigat cu Iași primul meci după 13 etape, o victorie care ține clubul la o distanță rezonabilă de locurile salvatoare. Voluntari a ajuns la 6 partide fără succes, în care a marcat doar un gol și e pe 11, prima poziție de deasupra liniei. O victorie le-ar aduce liniște în pauză, în timp ce Sepsi, dacă ar reuși să lege două succese, s-ar apropia la doar 4 puncte de Voluntari. Citește AICI toate statisticile celor două echipe înaintea acestui meci.

Everton a urcat în prima jumătate

Aducerea lui Sam Allardyce se dovedește a fi inspirată pentru Everton, care nu a pierdut în decembrie. Cu 3 victorii și un egal în Merseyside derby în ultimele 4 etape, Everton e pe locul 10 în Premier League. Se pot apropia la doar 6 puncte de locurile care duc în Europa cu un nou succes, de la 22:00, cu Swansea. Swansea e lanterna roșie, cu o victorie în ultimele 9 etape și evoluții care nu dau motive de optimism. Galezii au 9 goluri înscrise în primele 17 etape, la fel de multe ca golgheterul lui Everton, Wayne Rooney. Rooney a punctat de 5 ori în ultimele 4 meciuri, iar cota ca el să o facă din nou azi e de peste 3.00! Dacă preferi pariurile clasice, oferta 1X2 are cote cu marjă 0%! Vezi AICI toate opțiunile.

Cotă de aproape 7 pentru cele mai populare pariuri

Cele mai populare 5 pariuri ale zilei au o cotă totală de 6.85! Au fost alese Everton, Fenerbahce, Goztepe și Porto la fotbal, plus Panathinaikos la baschet, mâine. Fenerbahce joacă la 19:00 cu Karabukspor, echipa românilor. Are 4 victorii consecutive și se poate apropia la 1 punct de primul loc, în timp ce Karabuk a pierdut în ultimele 7 etape și e ultima în clasament. Ultimele 5 meciuri directe au fost câștigate de Fener. Tot în Superliga Turciei e Goztepe – Konyaspor. Gazdele au trei victorii consecutive și îl pot egala din nou pe Șumudică, iar oaspeții tocmai au ieșit din zona retrogradabilă. Porto – Maritimo e la 23:00. Gazdele nu au pierdut niciun meci și pot termina anul în fotoliul de lider, la egalitate de puncte cu Sporting. Ambele jocuri pot fi urmărite pe Betano.com cu streaming live. Click AICI pentru lista completă a meciurilor de fotbal.

NBA: Houston Rockets e de neoprit

Cu 13 victorii consecutive, e greu de crezut că liderul din vest poate pierde cu Utah Jazz la ora 3:00. Primul loc din est, Boston Celtics, joacă de la 2:00 cu Indiana Pacers. Minnesota Timberwolves – Portland Trail Blazers e un alt meci tare care se joacă la noapte. AICI poți vedea toate meciurile din NBA.

 

Leave a Reply