PAOK revine de la 0-2 cu Aberdeen și câștigă la ultima fază. Cu Betano Avantaj n-au existat pierzători!

Echipa elenă PAOK Salonic a avut o revenire de senzație, joi seara, în meciul cu Aberdeen din Grupa G a Conference League, iar pe Betano au fost plătite pariurile celor care au mizat pe victoria uneia sau alteia dintre echipele implicate în meciul din Scoția.

Totul a fost posibil cu Betano Avantaj

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul, cum s-a întâmplat la meciul Aberdeen – PAOK Salonic din grupele Conference League.

Formația pregătită de Răzvan Lucescu s-a văzut condusă cu 2-0 imediat după pauză, pentru Aberdeen marcând Miovski (min.50) și Polvara (min.58).

Un rezultat la care, cu Betano Avantaj, toți cei care au pariat pe victoria echipei scoțiene și-au asigurat pariul verde fără a mai trăi emoțiile minutelor rămase.

Și n-au fost puține deloc, pentru că încă o dată legea nescrisă a fotbalului în privința rezultatului de 2-0 nu a fost dezmințită.

PAOK Salonic a întors spectaculos rezultatul, cu trei goluri marcate după minutul 70!

Despodov a dat semnalul revenirii pentru echipa din Grecia, în minutul 73, pentru ca Vieirinha să aducă egalarea, cu șase minute înaintea finalului partidei.

Meciul de la Aberdeen a beneficiat de prelungiri generoase, iar în al șaselea minut suplimentar Schwab a transformat o lovitură de la 11 metri prin care a adus victoria lui PAOK.

Echipa lui Răzvan Lucescu are punctaj maxim în Grupa G, fiind aproape calificată în faza următoare a competiției, în condițiile în care echipa de pe locul trei, Aberdeen, are un singur punct.

Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!