O nouă etapă, o nouă rundă de emoții

Vinerea dă startul noilor etape din campionatele europene. Cu această ocazie, vom afla cum se descurcă echipele venite din Liga Campionilor după 3 săptămâni de meciuri neîntrerupte, precum și ultimele modificări în clasament înaintea unei pauze datorate meciurilor echipelor naționale.

 

Universitatea Craiova – FC Chindia Târgoviște

Gruparea olteană primește pe stadionul Ion Oblemenco vizita dâmbovițenilor de la Chindia. Duelul din această seară nu are deloc o istorie stufoasă în statistica meciurilor directe, singurele întâlniri din campionat disputându-se în sezonul trecut, atunci când craiovenii au remizat în deplasare și au câștigat apoi acasă. Căpitanul Nicuşor Bancu este indisponibil de la gazde, fiind depistat pozitiv, astfel, el va lipsi și de la meciurile primei reprezentative. Trupa condusă de Cristiano Bergodi este liderul campionatului intern cu 8 victorii și o singură înfrângere.

Chindia are cea mai slabă ofensivă a campionatului, golgheterul echipei Daniel Florea având 2 goluri marcate. Echipa condusă de Emil Săndoi se află pe locul 9 înainte acestei etape, cu 11 puncte, și vine după două înfrângeri consecutive, 0-2 cu FCSB și 0-1 cu UTA.

Universitatea Craiova a remizat ultima dată în Liga 1 în urmă cu 1 an, 2 luni şi 19 zile.

Cote Betano 1×2: 1.47 – 4.25 – 7.15

 

Petrolul Ploiești – Rapid București

Lupta pentru promovare continuă în eșalonul secund, iar azi avem cel mai tare meci al etapei a 11-a din a doua divizie. Două echipe cu istorie în România se duelează într-un derby de tradiție al țării. Petrolul și Rapid au pornit ambele la drum cu intenția să promoveze în acest sezon și erau văzute chiar favorite pentru acest lucru. Calculele de la început de campionat nu se potrivesc cu situația actuală, cele 2 formații aflându-se momentan în zona de play-out.

Găzarii au remizat în ultimul meci, jucat tot acasă, 1-1 cu CSM Slatina. Lupii galbeni se află pe locul 9 înainte de vizita rapidiștilor pe stadionul “Ilie Oană”, cu 14 puncte doar acumulate în 9 meciuri. De cealaltă parte, Rapid București se află mai jos, pe locul 12 cu 13 puncte strânse, dar cu un meci mai puțin disputat. Alb-vișinii au jucat și ei tot acasă ultima partidă, pierzând drastic cu 3-0 contra celor de la Mioveni, în primul meci al lui Alexandru Pelici pe banca argeșenilor.

Miza partidei este una mare, care poate afecta spectacolul de pe teren pe care ni-l dorim.

Cote Betano 1×2: 1.95 – 3.35 – 3.70

 

Sassuolo – Udinese Calcio

Sassuolo va încerca să-și mențină parcursul excelent din startul sezonul în meciul de pe teren propriu cu o echipă Udinese care se chinuie momentan.

Gazdele se află pe locul 2 înaintea unei noi etape din Serie A, cu 4 victorii și două egaluri, fiind neînvinsă. Moralul excelent al echipei la care joacă internaționalul român Vlad Chiricheș este susținut și de victoria mare obținută etapa trecută pe terenul lui Napoli. Neroverdi au, de asemenea, cel mai bun atac din campionatul Italiei, cu 18 goluri marcate. Sassuolo a pierdut, în schimb, ambele meciuri din sezonul trecut contra celor de la Udinese, ultima victorie fiind contabilizată în martie 2018.

De cealaltă parte, trupa lui Luca Gotti are o singură victorie în acest sezon și se află pe loc retrogradabil, pierzând celelalte 5 partide, ultima înfrângere fiind acasă contra liderului AC Milan.

Cote Betano 1×2: 2.07 – 3.80 – 3.30

 

Southampton FC – Newcastle

Southampton și Newcastle United vor avea ambele obiectivul să continue cu victoriile în Premier League atunci când se vor întâlni pe stadionul St. Mary’s pentru confruntarea de vineri seară. Southampton a ieșit victorioasă în thrillerul cu șapte goluri de duminica trecută împotriva celor de la Aston Villa, în timp ce Newcastle i-a administrat lui Everton a doua înfrângere a sezonului.

Gazdele vor fi fără Danny Ings pentru meciul de diseară, internaționalul englez fiind supus unei intervenții chirurgicale la genunchi în urma căreia se așteaptă să aibă o perioadă de recuperare de până la șase săptămâni. Ryan Bertrand, Jan Bednarek și Ibrahima Diallo ar putea lipsi și ei din trupa lui Dean Smith. Victoria pentru “Sfinți” i-ar aduce pentru prima oară în vârful Premier League, până la meciurile următoare din acest weekend. Southampton nu a reușit să câștige niciuna dintre ultimele șase întâlniri cu Newcastle, pierzând ultimele 3. În schimb, în campionat este neînvinsă în ultimele 5 meciuri disputate și a marcat cel puțin 2 goluri în fiecare din ultimele 4.

Newcastle a pierdut doar două din cele 10 meciuri din toate competițiile jucate în acest sezon și este neînvinsă în ultimele 3 deplasări din campionat. Antrenorul oaspeților, Steve Bruce, a câștigat ca manager în Premier League doar unul din cele 7 deplasări la Southampton.

Cote Betano 1×2: 2.09 – 3.72 – 3.93

 

Strasbourg – Olympique Marseille

Strasbourg caută și ea să scoată puncte din acest meci, ultimul lor meci oficial fiind tot o înfrângere, înregistrată în ultimul meci de campionat, din deplasarea de la Reims, scor 2-1. Gazdele de azi au avut un parcurs slab până acum în meciurile de acasă, singura lor victorie fiind înregistrată contra vecinilor din subsolul clasamentului, 1-0 cu Dijon. Acest factor ar putea fi în beneficiul lui OM, care caută să-și revină după o altă noapte sumbră în UEFA Champions League. Marseille a pierdut doar 2 puncte în deplasările din campionatul Franței, câștigând până acum 3 din cele 4 meciuri afară. Statistica întâlnirilor directe îi îndreptățește pe marseiezi să fie considerați favoriți în aceasta seară: nu au mai pierdut cu penultima clasată din Franța din 2005, în timp ce ambele partide din sezonul trecut (Cupa Franței și Ligue 1) au fost adjudecate de OM.

Cote Betano 1×2: 3.00 – 3.15 – 2.50

 

Ce partide alegi pentru biletul tău de vineri?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply