Newcastle United, noua forță a fotbalului mondial? Ce șanse au în sezonul următor și ce jucători de top pot ajunge la club

După 18 luni de negocieri, formația engleză Newcastle United, a fost achiziționată de un consorțiu saudit pentru nu mai puțin de 352 de milioane de euro. Betano pune deja la dispoziție Cote Antepost și Pariuri Speciale pentru transferurile și viitoarele performanțe ale “coțofenelor.”

Era fostului finanțator, Mike Ashley, s-a încheiat după 14 ani, perioadă în care clubul a retrogradat de două ori și nici măcar nu s-a apropiat de performanțele anilor ‘90. Prezența în Cupele Europene a fost, de asemenea, un obiectiv pe care Newcastle nu l-a atins decât o singură dată în perioada Ashley, în sezonul 2012-2013 al Europa League când a reușit să ajungă în sferturile de finală. În aceste condiții, sărbătoarea fanilor a fost una pe măsură în momentul în care consorțiul cu o avere de peste 320 de miliarde de lire sterline susținut de Prințul Mohammad bin Salman, a preluat în mod oficial finanțarea clubului din nordul Angliei.

 

Ambiții pentru o echipă de vis

Suporterii așteaptă performanțe imediate și lovituri pe piața transferurilor care să ridice exponențial echipa. Știm cu toții însă din experiențele Manchester City și Paris Saint-Germain, că procesul de transformare  se întâmplă treptat. Philippe Coutinho de la FC Barcelona și Aaron Ramsey, galezul lui Juventus, sunt primele nume pe care noul patronat a pus ochii. Cei doi fotbaliști au ștate vechi în Anglia, iar acomodarea la stilul de joc din Albion nu va fi o problemă.

Cei doi nu reprezintă însă singurele ținte pe care Newcastle le are, așa că Betano a pregătit Pariuri Speciale pentru jucătorii care pot ajunge în curtea “coțofenelor”, înainte de 3 februarie 2022:

  • Aaron Ramsey (Juventus) – 8.00
  • Alfredo Morelos (Rangers) – 9.00
  • Raheem Sterling (Manchester City) – 12.00
  • Philippe Coutinho (FC Barcelona) – 12.00
  • Donny Van de Beek (Manchester United) – 12.00
  • Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) – 30.00
  • Erling Haaland (Borussia Dortmund) – 40.00

 

Țeluri pe măsura noului buget

Noua directoare a clubului, Amanda Staveley, cea care a și intermediat afacerea, anunță obiective mărețe pentru Newcastle în următorii ani: Sigur că avem aceleași ambiții precum Manchester City și PSG în ceea ce privește trofeele, absolut, dar asta necesită timp. Vrem să câștigăm Premier League în cinci sau zece ani? Da. Această tranzacție va transforma clubul foarte mult.

Ținând cont că cel mai probabil, Newcastle United va demara acțiuni concrete pe piața transferurilor în perioada de mercato din ianuarie, dar și cea din vara viitoare, ne putem gândi deja că formația de pe St. James Park va lărgi cercul echipelor cu pretenții din Campionatul Angliei începând din stagiunea 2022/2023. Iată ce șanse au în acest moment “coțofenele“ la un sezon următor remarcabil, conform cotelor Betano: 

  • Câștigător în sezonul 2022/2023 – 50.00
  • Termină pe primele 4 locuri în 2022/2023 – 7.00
  • Câștigător Cupa Angliei în 2022/2023 – 15.00
  • Câștigător Cupa Ligii în 2022/2023 – 15.00

Așadar, urmează vremuri interesante pentru clubul înființat în 1881, atât în Albion cât și pe plan european. Echipa legendarilor Alan Shearer, Shay Given sau Gary Speed va fi cel mai probabil noul actor principal pe scena marilor campionate ale Europei și o viitoare candidată la trofeele continentale.

 

Înscrie-te acum pe site-ul sau în aplicația Betano, disponibilă pe AppStore sau Magazin Play și joacă gratuit cel mai popular joc de predicții, unde poți câștiga până la 25.000 de Lei fără rulaj în cursul săptămânii, iar weekend-ul îți poate aduce 100.000 de LEI CASH pe cea mai bună platformă de pariuri din lume!