as monaco

Juventus întâlnește revelația AS Monaco

AS Monaco, cea mai plăcută surpriză din semifinalele Ligii Campionilor, joacă miercuri pe teren propriu cu Juventus. Francezii sunt de temut în atac, au 95 de goluri în Ligue 1, iar apărarea lui Juve va fi supusă unor teste dure.

Betano a pregătit acest meci de mare interes cu peste 200 de tipuri de pariuri și cote cu Marjă 0% – cele care oferă câștigur maxime pentru pariori.

Pariuri live și înainte de meci pe AS Monaco – Juventus (Liga Campionilor, 3 mai, ora 21:45)

Gazdele țintesc prima finală de Champions League după cea din 2004. O vor avea în față pe campioana Italiei, o echipă solidă dar care a câștigat doar  un singur meci din cele 11 disputate în deplasare în semifinalele cupelor europene. Pentru Juve este a doua semifinală de Liga Campionilor din ultimii 14 ani, dar a doua în ultimii trei ani, ceea ce indică un nivel înalt al echipei.

Juventus a eliminat-o impresionant, cu scorul cumulat de 3-0, în sferturile de finală pe FC Barcelona, fără a primi vreun gol de la spanioli în cele două manșe. AS Monaco și-a arătat din plin redutabila forță în atac, eliminând-o în „sferturi” pe Borussia Dortmund prindouă victorii care au dus scorul general la 6-3. Betano oferă o cotă de 2,00 pentru ca doar o echipă să înscrie diseară, aceasta putând să fie AS Monaco, în fața unei echipe italiene venite să apere calificarea pentru retur.

Francezii sunt redutabili pe teren propriu, acolo unde au câștigat șase din cele șapte meciuri jucate în acest sezon de Liga Campionilor, excepția fiind un 1-1 cu Bayer Leverkusen. De asemenea, au marcat în 13 din cele 14 partide de Champions League din acest sezon! AS Monaco a primit din partea Betano o cotă de peste 3,00 pentru calificarea în finală.

„Vârful” lui AS Monaco, Radamel Falcao, a primit pe Betano o cotă de 4,00 pentru un pariu combinat, dacă va marca iar echipa sa va câștiga meciul de diseară.

Echipe probabile

Monaco: Subasic; Mendy, Jemerson, Glik, Touré; Bernardo Silva, Fabinho, Bakayoko, Lemar; Mbappe, Falcao.
Nu vor juca: Boschilia, Carrillo
Incerți: Sidibe, Bakayoko

Juventus: Buffon; Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Pjanic, Marchisio; Cuadrado, Dybala, Mandzukic; Higuain.
Nu vor juca: Khedira, Pjaca, Rugani

Sursa foto: UEFA

Leave a Reply