steaua cfr cluj liga 1

Steaua, învinsă de CFR CLuj în Liga 1


CFR Cluj a învins pe terenul Stelei în premieră în istoria modernă a Ligii 1. Clujenii au învins în etapa a noua de campionat cu 2-1, pe Stadionul Național. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive ale meciurilor din Liga 1, oferite de Betano.com.

Bud a marcat ambele goluri pentru CFR, în minutele 13 și 63. Steaua a egalat la finalul primei reprize prin Florin Tănase, în minutul 20. Roș-albaștrii mai avuseseră o bară în minutul 3.

CFR a jucat în inferioritate numerică din minutul 76, când Tiago Lopes a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Ardelenii au dominat partida și au obținut primele trei puncte din acest sezon în deplasare. Traseul celor de la CFR este în mod evident ascedent, aceasta fiind a doua victorie consecutivă după trei egaluri și o înfrângere.

Steaua a fost pentru prima oară învinsă în această ediție de campionat, până la etapa a noua fiind singura echipă invincibilă din actuala ediție de Liga 1.

A fost și primul meci în care roș-albaștrii au primit într-un meci mai mult de două goluri, în acest sezon.

După meci, antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a declarat că echipa sa a prins o „seară neagră. Nu am reușit să câștigăm aproape nici un duel cu adversarii noștri, nu am arătat deloc determinare. Nu pot reproșa nimic arbitrilor, nu a fost nici o greșeală”.

CFR a reușit pentru prima oară în istorie să câștige două partide consecutive cu Steaua în formatul actual al Ligii 1. Ardelenii câștigaseră un meci cu Steaua imediat după cel De-al Doilea Război Mondial, dar pe atunci campionatul avea alt format, iar Steaua juca sub alt nume.

În timp ce CFR Cluj este pe val și este aproape să încheie și un acord cu un mare sponsor internațional, Steaua se află într-o aparentă scădere de formă. Înfrângerea cu CFR vine după un meci pierdut în Europa League cu Osmanlispor, 2-0 în Turcia, iar săptămâna viitoare Steaua va avea un alt meci greu în Europa, cu spaniolii de la Villarreal.

Foto: Steaua Facebook

Leave a Reply