city monaco liga campionilor

Manchester City – AS Monaco: „În careu sunt criminali”

Manchester City – AS Monaco se joacă marți seara în prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Este meciul serii în care englezii vor trebui să găsească soluția să țină departe de poartă o echipă avidă de goluri.

Partida are cote Marjă 0% pe Betano (cele care asigură profit maxim pentru pariori) și peste 225 de tipuri de pariuri.

Monaco este lidera din Franța, o echipă redutabilă în ofesinvă. A marcat 76 de goluri în 26 de etape, în condițiile în care a doua clasată din Ligue 1 – PSG – are „doar” 50.

Josep Guardiola, antrenorul celor de la Manchester City, a declarat textual înainte de acest meci, despre atacul lui Monaco: „În careu sunt criminali. Sunt foarte impresionat de această echipă. Nu are nevoie de multe ocazii ca să înscrie. Este o echipă completă – cea mai de succes în Europa atunci când vine vorba de a marca goluri”.

Manchester City este o echipă care și-a îmbunătățit mult defensiva, însă testul va fi în meciul de diseară, un lucru pe care Guardiola însuși îl știe din moment ce a insistat atâta pe capacitatea ofensivă a adversarilor. Betano are cota de 1,65 pentru ca ambele echipe să marcheze diseară.

Pentru Guardiola, partida de diseară este prima jucată împotriva unei echipe franceze după cea din 2009 cu  lui Olympique Lyon, câștigată cu scorul cumulat de 6-3 în Liga Campionilor. Diseară, City încearcă să își deschidă drumul spre al doilea sfert de finală din istorie în Champions League, mai ales că pe teren propriu nu a mai pierdut de 9 meciuri.

Și AS Monaco se află în căutarea unei al doilea sfert de finală din istoria sa. În grupele din acest sezon a câștigat deja o dată pe teren englezesc, 2-1 contra lui Tottenham Hotspur (foto sus).

În weekend, ambele au terminat la egalitate, City 0-0 pe terenul celor de la Huddersfield, iar Monaco 1-1 în deplasarea de la Bastia. Nici una dintre cele două nu a fost învinsă în ultimele 6 partide oficiale, fiecare având 4 victorii și 2 egaluri.

Foto: UEFA.com

Leave a Reply