Luptă aprigă sub panou în playoff-ul NBA. Meciurile se vad LIVE VIDEO cu Betano

Faza primului tur din playoff-ul NBA se apropie de final, iar miza partidelor este una uriașă pentru echipele rămase în competiție pentru marele trofeu. Vineri dimineața, de la ora 3:30, Atlanta Hawks joacă meciul șase contra lui Boston Celtics cu spatele la zid, iar partida se vede live video pe site și în aplicația Betano. La meciurile de baschet, implicit cele din NBA, jucătorii Betano pot profita de promoția Avans 20 de puncte.

Avans 20 de puncte

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor plasate înainte de meci pe Câștigător, ca gazdele sau oaspeții să câștige, așa cum vom vedea în selecția de mai jos. Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta este disponibilă pentru pariuri simple, multiple, sistem și/sau pariuri Bet Builder.

Selecția meciurilor din playoff-ul NBA
Primele trei dintre partidele de mai jos se dispută în faza primului tur din playoff, în vreme ce ultimele două meciuri vor deschide seria semifinalelor.

Atlanta Hawks – Boston Celtics (vineri, 3:30)
Rezultat final – Atlanta Hawks (cota 3.45)

Boston Celtics conduce cu 3-2 la general și mai are nevoie de o victorie pentru calificarea în semifinale. Până acum în această serie Atlanta Hawks a disputat două meciuri pe teren propriu, înregistrând o înfrângere și o victorie. Hawks menține suspansul după victoria obținută în meciul cinci din TD Garden, cu 119-117 grație unei reveniri spectaculoase în ultimul sfert (+12 puncte). De trei ori în cinci meciuri echipa gazdă a obținut victoria în această serie, de aceea Hawks are o șansă bună să trimită disputa în meciul decisiv.

Golden State Warriors – Sacramento Kings (sâmbătă, 3:00)
Rezultat final – Golden State Warriors (cota 1.30)

În primele patru meciuri din serie fiecare echipă și-a câștigat meciurile disputate pe teren propriu. Golden State Warriors a rupt acest echilibru impunanându-se în meciul cinci disputat în Sacramento, cu 123-116. Un meci în care Stephen Curry a marcat 31 de puncte, fiind secondat de rezerva Draymond Green, cu 21 de puncte.

Los Angeles Lakers – Memphis Grizzlies (sâmbătă, 5:30)
Rezultat final – Los Angeles Lakers (cota 1.52)

De 17 ori campioană a NBA, echipa Los Angeles Lakers conduce cu 3-2 în disputa cu Memphis Grizzlies și mai are nevoie de un singur succes pentru calificarea în semifinalele Conferinței de Vest. Lakers s-a impus în ambele meciuri de până acum disputate in Staples Center, cu 111-101 în meciul trei și cu 117-111 în meciul patru, o partidă care a avut nevoie de prelungiri. În pofida celor 38 de ani ai săi, LeBron James rămâne principala gură de tun pentru Lakers, cu o medie de 28.9 puncte pe meci în actualul sezon din NBA. LeBron James se menține la înălțime și în playoff, cu o medie de 22.2 puncte în cele cinci meciuri disputate până acum în seria cu Memphis Grizzlies. O echipă care mizează pe forma lui Ja Morant, jucător cu o medie de 28.3 puncte în cele patru meciuri jucate până acum contra lui Lakers.

Denver Nuggets – Phoenix Suns (duminică, 5.00)
Rezultat final – Denver Nuggets (cota 1.72)

Semifinalele Conferinței de Vest debutează cu duelul dintre Denver Nuggets și Phoenix Suns. În primul tur din playoff, Denver Nuggets a depășit cu 4-1 pe Minnesota Timberwolves. Jamal Murray (27.2 puncte pe meci) și Nikola Jokic (26.2) sunt jucătorii de urmărit din tabăra lui Nuggets. De cealaltă parte, Phoenix Suns a revenit de la 0-1 în seria cu Los Angeles Clippers, reușind să se impună cu 4-1. În trei din cele patru meciuri câștigate echipa din Arizona a marcat peste 120 de puncte pe meci. Devin Booker (37.2 puncte pe meci) și Kevin Durant (28.4) sunt cei mai buni marcatori de la Phoenix Suns în playoff.

New York Knicks – Miami Heat (duminică, 20:00)
Rezultat final – New York Knicks (cota 1.52)

Legendara Madison Square Garden programează primul meci din semifinala New York Knicks – Miami Heat din Conferința de Est. În primul tur, Knicks a trecut de Cleveland Cavaliers, cu 4-1, cu Jalen Brunson în prim plan, acesta având o medie de 24 de puncte pe meci. Miami Heat a ajuns cu șansă în playoff, unde în primul tur a eliminat pe Milwaukee Bucks, echipa lui Giannis Antetokounmpocu cu 4-1 la general. Punctul decisiv a fost adus în urma unui meci care a fost decis după prelungiri. Cu o medie de 37.6 puncte pe meci, Jimmy Butler a contribuit decisiv la calificarea lui Miami Heat în semifinale.

Cu cinci pariuri simple pe meciurile de mai sus din playoff-ul NBA am obținut o cotă de 17.58, iar cu zece lei pariați se pot obține 175.88 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria inspirație.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile din playoff-ul NBA cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Meciurile selectate au lângă ele iconița ”MC”. Descoperă-le aici!