Razvan Lucescu PAOK

Bursa stranierilor: 10 fără înfrângere pentru Răzvan Lucescu

Lucescu obține încă un succes la scor, fiind al zecelea meci consecutiv în care nu pierde. VIDEO cu golurile date de Adi Popa și Vlad Dragomir în Anglia! Andone e la a treia etapă în care înscrie.

Cifre senzaționale pentru PAOK

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu ajunge la 8 victorii consecutive și 10 partide fără înfrângere în toate competițiile. În Superliga Greciei a câștigat ultimele 5 meciuri fără să primească gol, jucătorii săi punctând de 16 ori! În etapa trecută a învins cu 3-0 la Kerkyra și rămâne pe podium, pe 3, la un punct de liderul Olympiakos. Lucescu s-a desprins la 4 lungimi de locul 4 cu ajutorul echipei lui Vlad Morar. Panetolikos a câștigat cu 1-0 în deplasare la Atromitos și a urcat pe poziția 12. Morar a fost integralist, fără să înscrie, și rămâne la 4 reușite în acest campionat. Duminică sunt următoarele meciuri ale românilor din Grecia: PAOK – Apollon Smirnis și Panetolikos – Panionios.

VIDEO: Două supergoluri date de Adi Popa

Mijlocașul lui Reading a fost titular la echipa secundă și a reușit două goluri senzaționale. Folosit ca extremă stânga, Popa a fost decisiv pentru clubul său în egalul cu Aston Villa, 2-2. Fostul jucător al FCSB-ului nu a mai jucat la prima echipă de pe 11 decembrie dar are argumente pentru a reveni sâmbătă, în meciul cu Brentford.

VIDEO: Dragomir înscrie după o fază „tiki-taka”

Vlad Dragomir e unul dintre cei mai buni jucători la tineretul lui Arsenal și are șanse tot mai mari să fie promovat la prima echipă. A fost din nou integralist și unul dintre cei mai buni de pe teren pentru echipa sa în victoria clară, 4-0, cu Manchester United U23. A fost autorul golului de 2-0, finalizând cu sânge rece o acțiune de echipă. Mijlocașul are 5 goluri în 12 meciuri de Premier League 2.

Andone e din nou golgheterul lui Depor

Cu un gol în fiecare din ultimele 3 etape, Florin Andone a ajuns la 5 reușite în Primera Division și e cel mai bun marcator al lui Deportivo La Coruna. Atacantul a înscris în minutul 88 al meciului cu Valencia dar nu a fost de ajuns, pierzând cu 2-1. Fără victorie de 4 etape, Depor a căzut pe loc retrogradabil. A jucat și Alin Toșca în Spania, fiind introdus pe teren în prelungirile meciului Betis – Leganes 3-2. Victorie importantă pentru Betis, care urcă pe locul 7, la 2 puncte de Sevilla. Românii urmează să joace cu granzii Spaniei. Duminică sunt programate Real Madrid – Deportivo și Betis – Barcelona!

Meciuri bune făcute de Maxim și Tătărușanu dar echipele lor pierd

Maxim a fost titular în Hannover – Mainz și a pasat decisiv pentru golul de 0-2, în minutul 31. Hannover a reușit o revenire spectaculoasă și a câștigat cu 3-2 grație unui hattrick al lui Fullkrug. În Franța, Nantes, cu Tătărușanu integralist, a pierdut cu 1-0 acasă cu PSG. E primul gol primit de goalkeeperul român după două etape în care a închis poarta lui Nantes, care rămâne pe locul 5 în Ligue 1.

Leave a Reply