Integraliștii: cei 9 fotbaliști care au jucat toate meciurile sezonului în Liga 1 Betano

9 fotbaliști din Liga 1 Betano au fost pe teren în toate cele 19 etape de până acum, dintre care doar 2 au jucat toate minutele. FC Botoșani și Sepsi Sfântu Gheorghe sunt singurele cu 2 integraliști, iar FCSB, Craiova, Viitorul, Dinamo și Hermannstadt au câte unul. Iată lista lor:

Florinel Coman (FCSB): 1207 minute

Coman are cele mai puține minute pe teren din această listă, de cele mai multe ori fiind schimbat cu Moruțan. Internaționalul de tineret a fost titular în 15 etape și integralist doar în 5, jucând în total 1207 minute. Coman a înscris 7 goluri, cu o medie de un gol la 172 minute. Dacă va fi pe teren și în etapele rămase, atacantul va ajunge la 100 jocuri în Liga 1 Betano în ultima rundă a playoff-ului.

Denis Drăguș (Viitorul): 1379 minute

Al doilea dintre cei 3 jucători U21 care au jucat în toate etapele este Denis Drăguș. Atacantul Viitorului are 17 meciuri ca titular și 8 ca integralist, cu un total de 1379 minute. Drăguș a primit 3 cartonașe galbene până acum, fiind la un avertisment de suspendarea care ar opri seria prezențelor lui.

Mihai Alexandru Roman (Botoșani): 1477 minute

Atacantul împrumutat de Craiova la Botoșani își relansează cariera în nordul Moldovei, fiind golgheterul echipei cu 4 goluri. Roman a fost titular în 17 din cele 19 jocuri și integralist în 11, adunând 1477 minute. Ca și Drăguș, are 3 avertismente până acum, iar al patrulea cartonaș galben duce la suspendare.

Diogo Salomao (Dinamo): 1550 minute

Golgheterul lui Dinamo a reușit să își păstreze locul în echipă indiferent de schimbările de pe banca tehnică. Salomao a fost de 18 ori titular și de 12 integralist. Portughezul a rămas singurul dinamovist care a jucat toate meciurile în această etapă, după ce Penedo nu a fost inclus în lotul pentru partida cu Hermannstadt.

Cătălin Golofca (Botoșani): 1601 minute

Golofca a jucat meci de meci, dar abia în etapa 19 a ajuns și pe tabela de marcaj, în ciuda postului ofensiv ocupat în teren. Mijlocașul de bandă a fost în formația de start de fiecare dată, dar numai în 8 partide a prins și fluierul de final pe gazon.

Gabriel Vașvari (Sepsi): 1646 minute

Sepsi e exemplul de omogenitate al Ligii 1 Betano, cu 7 fotbaliști care au jucat cel puțin 17 meciuri după 19 etape. Vașvari are 19 prezențe, fiind de fiecare dată titular și de 16 ori integralist. Surprinzător pentru un mijlocaș defensiv, are doar 3 cartonașe galbene, dar la următorul va fi suspendat.

Ibrahima Tandia (Sepsi): 1663 minute

Tandia a fost cel mai important jucător al lui Sepsi de până acum, fiind titular meci de meci și integralist de 15 ori. Atacantul din Mali are și 8 goluri, clasându-se pe locul 5 în topul golgheterilor. Venit la Sepsi în ianuarie, Tandia are 36 jocuri și 13 goluri pentru covăsneni. În ultima rundă a văzut al treilea galben, fiind la unul de suspendare.

Cătălin Căbuz (Hermannstadt): 1710 minute

Portarul împrumutat de Viitorul a rezolvat problema jucătorului U21 la Sibiu, jucând toate minutele sezonului. Căbuz a primit 22 de goluri, 6 dintre ele din penalty, și a terminat 4 partide fără gol primit. Prestațiile apreciate și faptul că are doar un cartonaș galben îi dau cele mai mari șanse să fie fotbalistul cu cele mai multe prezențe la final de an.

Mirko Pigliacelli (Craiova): 1710 minute (foto)

Italianul este împrumutat la Craiova din Serie C, de la Pro Vercelli, iar pentru a-l transfera definitiv Universitatea va trebui să plătească 300.000€. În 7 din cele 19 jocuri nu a primit gol, scoțând mingea din poartă de doar 16 ori.

Sâmbătă, de la ora 20:00, e Dinamo – Craiova! Ai streaming live pe Betano și peste 1,300 de pariuri disponibile!

 

Fotbaliștii care au jucat 18 meciuri în acest sezon: Cristian Bălgrădean, Dennis Man (FCSB), Nicușor Bancu, Alexandru Mateiu, Alexandru Cicâldău (Craiova), Bradley de Nooijer, Ionuț Vînă (Viitorul), Marius Constantin, Iulian Cristea, Nasser Chamed, Ely Fernandes, Darius Olaru (Mediaș), Azdren Lllullaku (Astra), Gabriel Moura, Igor Jovanovic, Daisuke Sato, Stefan Velev (Sepsi), Cosmin Frăsinescu (Iași), Andrei Burcă, Hervin Ongenda (Botoșani), Răzvan Dâlbea, Ștefan Blănaru (Hermannstadt), Jaime Penedo (Dinamo), Nicolas Gorobsov, Paul Batin (Chiajna), Mihai Căpățână (Voluntari)

Leave a Reply