Liga Campionilor revine în forță. PSG – Dortmund și Milan – Newcastle pe afișul serii de marți

Cea mai importantă competiție din fotbalul european revine, marți, 19 septembrie, cu primele meciuri din faza grupelor. De departe, cel mai așteptat meci al zilei este PSG – Borussia Dortmund, o confruntare șoc pentru acest moment al întrecerii, dar nu trebuie trecute cu vederea nici alte confruntări precum AC Milan – Newcastle sau Lazio – Atletico Madrid, meciuri deschise oricărui rezultat. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile tale preferate pot prinde viață pe același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de marți, 19 septembrie, am ales patru meciuri programate în prima etapă a fazei grupelor din Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am selectat câte două piețe diferite de pariere pentru o cotă cumulată de peste 50, cum vom vedea în exemplele de mai jos.

AC Milan – Newcastle United (marți, 19:45)
Șansă dublă – 1X (cota 1.50)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)

Moralul rossonerilor este la pământ după înfrângerea din derby-ul cu Inter (5-1). Pentru prima dată în istorie Milan a pierdut cinci dueluri consecutive în Derby della Madonina. De cealaltă parte, Newcastle a învins Brentford (1-0) cu un gol marcat din penalty, punând astfel capăt unei serii de trei înfrângeri la rând. Sezonul precedent Milan a primit gol în opt din cele 12 meciuri disputate. Newcastle a marcat în patru din ultimele cinci meciuri disputate.

Lazio – Atletico Madrid (marți, 22:00)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.75)
Șansă dublă – 1X (cota 1.55)

Atletico Madrid a pierdut categoric la Valencia (3-0) înainte de îmbarcarea cu destinația Stadio Olimpico. Echipa lui Diego Simeone este fără victorie în ultimele cinci meciuri disputate în Liga Campionilor, remizând în două dintre acestea. Lazio are parte de un start modest de sezon în Serie A, cu o singură victorie în primele patru etape. Atletico a primit gol în fiecare din ultimele patru meciuri din Liga Campionilor.

PSG – Dortmund (marți, 22:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.57)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.55)

Momentul debutului în Liga Campionilor este unul delicat pentru campioana Franței. PSG tocmai a pierdut primul meci al sezonului, 3-2 pe teren propriu cu Nice. Un meci în care Kylian Mbappe a reușit o dublă. Dortmund și-a făcut încălzirea pentru deplasarea de la Paris cu o victorie în deplasare contra lui Freiburg (4-2). Ultimele trei meciuri disputate de PSG au fost partide în care ambele echipe au marcat și au fost peste 2.5 goluri. Sezonul precedent ambele echipe au marcat în patru din cele șase meciuri disputate de Dortmund în faza grupelor. PSG a marcat nu mai puțin de 16 goluri în faza grupelor sezonul precedent de Liga Campionilor.

FC Barcelona – Antwerp (marți, 22:00)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 1.93)
Antwerp șuturi pe poartă – Sub 2.5 (cota 2.15)

După remiza fără goluri din prima etapă a noului sezon de La Liga pentru FC Barcelona au urmat patru victorii consecutive. În ultimul meci de campionat echipa blaugrana a dispus de Betis cu 5-0, primul meci de campionat după doi ani și jumătate în care Barcelona marchează cinci goluri. Joao Felix și Joaco Cancelo au marcat primele lor goluri pentru Barca. Campioana Belgiei după 67 de ani, Antwerp debutează cu aceasă ocazie în grupele Ligii Campionilor și pare victimă sigură în meciul de la Barcelona, unde se pune doar problema diferenței de scor.

Cota peste 50

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele patru meciuri programate marți seara, în prima etapă din Liga Campionilor, poți ajunge la o cotă cumulată de 53.25, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.662,84 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria uneia dintre echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.