liga campionilor

Liga Campionilor: Cine s-a calificat, cine mai poate trece de grupe?

Napoli și Benfica au reușit marți seară să se califice în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Ele se alătură celor 12 echipe deja calificate înainte de ultima etapă a grupelor.

Calificate în „optimi” de pe locul 1 din grupe: Arsenal (Grupa A), Napoli (B), Barcelona (C), Atlético (D), Monaco (E), Leicester City (G)
Calificate în „optimi” de pe locul 2 din grupe: PSG (A), Benfica (B), Manchester City (C), Bayern (D), Bayer Leverkusen (E)
De asemenea calificate: Dortmund (F), Real Madrid (F), Juventus (H)
Se mai pot califica: FC Sevilla (H), Lyon (H), Porto (G), Copenhaga (G)

Betano se ridică la nivelul din Liga Campionilor

Betano.com a creat oferte atractive pentru ultimele meciuri din Liga Campionilor, cu peste 200 de tipuri de pariuri pe meci (aproximativ 1.000 de pariuri posibile pentru fiecare partidă!).

Patru echipe se bat pentru două locuri rămase

Miercuri, încă două echipe vor mai obține biletele pentru „optimi”. Se vor lupta pentru un loc, în Grupa G, Porto și Copenhaga, iar pentru celălalt loc, în Grupa H, Sevilla și Lyon.

Grupa G a fost deja câștigată de Leicester. Pentru locul secund se vor duela Porto (8 puncte)  și Copenhaga (6 puncte). Prima șansă o au portughezii, care se pot califica fără emoții dacă nu pierd partida cu Leicester. În cazul în care pierd, iar Copenhaga o învinge pe Brugge, atunci danezii vor avansa.

În Grupa H, Juventus este deja calificată. Lyon (7 puncte) și FC Sevilla (10 puncte) sunt echipele care se vor lupta pentru calificare. Cele două vor juca chiar meciul direct, miercuri seară. Partida are loc în Franța, iar Lyon avansează doar dacă o învinge pe FC Sevilla la o diferență de două goluri sau mai mult. Sevilla are așadar prima șansă.

Leave a Reply