Liga 1: Statisticile cele mai interesante din tur

Liga 1 a ajuns la jumătatea sezonului. Au fost 13 etape care au trecut ca un fulger, dar au lăsat în urmă cifre interesante. Microbiștii, dar și amatorii de pariuri sportivele pot vedea mai jos selecția realizată de Betano.com.

Așa cum se vede în prima imagine, Steaua a avut cea mai bună apărare, cu doar 10 goluri primite. CFR Cluj cel mai bun atac, ardelenii au marcat 23 de goluri și au terminat cu cel mai bun golaveraj, +14.

Steaua a rulat și cei mai mulți jucători în tur, 32 de fotbaliști perindându-se pe teren pentru vicecampioană. La fel ca la începutul campionatului, Steaua rămâne cu cea mai mare șansă de a terminat sezonul regulat în Top 2, cota oferită de Betano în acest sens fiind de doar 1,01.  Însă, Viitorul și Craiova au cote bune de a termina în Top 2 (ambele2.15), iar Dinamo cota 3. Toate cotele pentru Top 2 sunt aici.

liga 1 cifre

Superlativele Ligii 1 continuă și cu alte nume. Craiova a fost cea mai bună echipă pe teren propriu, cu 16 puncte adunate. Steaua a fost specialista deplasărilor, cu 16 puncte, așa cum se observă în al doilea grafic.

Steaua nu se poate lăuda însă cu un marcator de top. Locul 1 în clasamentul golgheterilor la finalul turului este ocupat de Azdren Llullakude la Gaz Metan Mediaș. Acesta are o cotă de 4 pentru a deveni „Gheata de Aur” la finalul  campionatului.

Apasă aici pentru a vedea toate cotele pentru golgheterul Ligii 1.

liga 1 cifre

Eternul derby nu putea lipsi din statistici. El a strâns cei mai mulți spectatori, peste 27 de mii. Însă, media pe meci la capătul celor 91 de partide jucate în debutul de este de doar 2.698 de spectatori pe meci, aproape de un minimum istoric.

Turul s-a dus, trăiască returul și apoi playoff-ul! Steaua are prima șansă la titlu, urmată de CSU Craiova și Viitorul, iar careul de ași este completat

Steaua este cotată de Betano.com cu prima șansă la titlu, urmată de Craiova și Viitorul, iar apoi urmează Dinamo. Apasă aici pentru a vedea toate cotele pentru titlul Ligii 1.

Leave a Reply