La returul FCSB – Virtus se pune doar problema numărului de goluri marcate

Campioana FCSB dispută, marți seara, de la ora 20:30, returul dublei cu Virtus A.C. 1964 din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Victoria cu 7-1 din tur face ca la returul programat în Ghencea să fie pusă doar problema diferenței de pe tabelă, calificarea fiind deja rezolvată de FCSB încă din primul meci. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, patru pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 16 iulie, am ales meciul FCSB – Virtus din primul tur preliminar al Ligii Campionilor și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de patru piețe de pariere, pe același bilet, pentru o cotă de peste 5.

FCSB – Virtus (marți, 16 iulie, 20:30)

Total goluri – Peste 4.5 (cota 1.75)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.42)
Goluri prima repriză – Peste 1.5 (cota 1.50)
Cornere – Peste 8.5 (cota 1.72)

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul FCSB – Virtus din Liga Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 5.80, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 290,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Pentru FCSB este deja al patrulea meci oficial din acest sezon, după Supercupa României cu cei de la Corvinul Hunedoara, turul cu Virtus și confruntarea cu Universitatea Cluj din Liga 1.

Bilanțul roș-albaștrilor în aceste prime trei partide este de două victorii și o remiză. Singurul pas greșit pentru FCSB a venit chiar în prima etapă a noului sezon din campionat, roș-albaștrii remizând cu Universitatea Cluj în Ghencea, scor 1-1.

Virtus n-a mai disputat niciun meci de la turul cu FCSB, partidă în care campioana din San Marino a reușit să marcheze golul de onoare în repriza secundă.

În tur, FCSB a dominat autoritar cu 14-1 raportul șuturilor pe poartă și o posesie de 68 la sută. Surprinzător, Virtus a avut mai multe cornere decât FCSB în prima manșă (4-3).

Un singur offside semnalizat în meciul tur și trei cartonașe galbene arătate, într-un meci care nu a ridicat mari probleme arbitrilor delegați.

La returul din Ghencea a fost delegat austriacul Stefan Ebner, un arbitru în vârstă de doar 33 de ani aflat la primul meci în acest sezon.

FCSB va juca în turul următor din Liga Campionilor cu Maccabi Tel-Aviv din Israel.

Ai și Cote Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului FCSB – Virtus, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.